Tévésorozat készülhet Jennifer Lopezről

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez legutóbbi plágiumbotránya után - melyről mi is cikkeztünk - újra a tévé közelébe merészkedik. Ezúttal szó sem lehet lopásról, hiszen a készülő show az énekesnő saját életét követné nyomon. 
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez a csúnya véget ért South Beach produceri teendőinek ellátása után most arról tárgyal az MTV-vel, hogy elvállalja a főszerepet egy valóságshow-ban. Nem is igazán szerepről van szó, hiszen a sorozat J-Lo valódi életébe engedne bepillantást a nézők számára.

Az énekesnőtől egyébként nem állnak távol a klasszikus színészi feladatok sem: első filmszerepét tizennyolc évesen kapta a My Little Girl-ben, de azóta olyan nagy sikerű alkotásokban is láthattuk már, mint a George Clooney-val forgatott Mint a kámfor vagy A sejt című fantasztikus thriller.

Az egyelőre Move munkacímet kapott új műsor a sztár tánc iránti szenvedélyét és táncoktatói munkásságát helyezi előtérbe: hogy a klasszikus realitys versenyhelyzet is megmaradjon, a legtöbb jelenetet J-Lo tánciskolájában vennék fel a készítők - amely valószínűleg a szórakoztatóiparba vágyó, ambiciózus tehetségek egyik bölcsője.

Így a néző drukkolhat is egy-egy ifjú titánnak, hogy a média mielőbb kiemelje őt a műsorból - akár azért, mert már érik számára egy önálló produkció, akár azért, mert olyan rossz teljesítményt nyújt, hogy az nem való a képernyőre.

Az még tulajdonképpen nincs tisztázva, hogy ki is lenne a sorozat valódi főszereplője: az MTV vagy a jól bevált The Osbournes vonalát követve mutatná be egy sztár mindennapjait, vagy a mostanában divatos táncos vetélkedőket (mint Magyarországon a Szombat esti láz és az induló Megatánc) dobná fel J-Lo fellépésével.