Stohl András újabb műsort kap

Vágólapra másolva!
Még áprilisban élő táncos-zenés show-műsor indul az RTL Klubon, melynek címe Szombat Esti Láz. Stohl a Való Világ után a Reggeliben bukkant fel újra a képernyőn, most pedig ő lesz az egyik műsorvezető.
Vágólapra másolva!

Ábrahám Edit, Erdélyi Mónika, Horváth Éva, Zsédenyi Adrienn, Czene Attila, Hajas László, Kulka János, Szellő István minden hét szombatján - öt héten át - bemutat egy-egy táncot. Ebben mindegyiküknek külön tánctanár lesz segítségére. A több mint másfél órás show műsorvezetői Kapócs Zsóka és Stohl András lesznek.

Az adás első felében a párok mindegyike előad egy-egy táncot. Minden pár felkészüléséről még a produkció előtt egy-egy rövidfilmet mutatnak be, majd a párok mindegyike bemutatja a táncát, eztán elindul a szavazás. A nézők és a zsűri szavazatai alapján minden héten kiesik egy pár, a döntő napján már csak négy pár maradhat versenyben.

A médiaszemélyiségek angolkeringőt, bécsi keringőt, argentin tangót, quick stepet, slowfoxot, cha-cha-chát, rumbát, paso doblét, jive-et, valamint szambát táncolnak párjaikkal, Náray Tamás által tervezett ruhákban.

Forrás: RTLKLUB

Az elmúlt időkben a zenés-énekes tehetségkutatók mellett népszerűek lettek a táncos show-műsorok is, az USA-tól Spanyolországig, Ausztráliától Kanadáig - az amerikai ABC (többek közt a Lost, a Született feleségek, a Rejtélyek városa, az Alias vagy A Grace-klinka szűkebb "hazája") például Dancing with the stars címmel vetít sajátos táncversenyt: ebben szavazhatnak a nézők, és ebből is kihullik egy-egy pár hetente. A trendet látva nem csoda, hogy a TV2 is bejelentette egy hónappal ezelőtt, hogy a Megasztár 4. helyett Megatánc címmel sugároz versenyt ősztől, ám ennél gyorsabb volt az RTL Klub, hiszen hamarabb elindítja táncos műsorát - noha ez rövidebb lesz.