Nem fekszik le az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Szünet nélkül szolgáltat műsort a csatorna. Éjjel-hajnalban telefonos játék mellett főképp ismétlések futnak majd.
Vágólapra másolva!

24/7 - Ez a lényege annak a változásnak, amely az RTL műsorrendjében következik be mától. A csatorna - földi sugárzású országos televízióként Magyarországon először - áttér a 24 órás, azaz szünet nélküli sugárzásra.

Az eddig nagyjából napi húsz órát szolgáltató csatorna éjszakai kínálatát bővíti. Éjjel egy és hajnali hat óra között látható lesz többek között egy új napi telefonos játék komoly nyereményekért, de a fennmaradó nézők láthatnak továbbá játékfilmeket, a kora esti sorozatok, illetve egyéb főműsoridőben sugárzott, gyártott műsorok ismétlését, aktuális és magazinműsorok újráját (például XXI. század, Házon kívül), dokumentumfilmeket, valamint werkfilmeket is.

Megvizsgáltuk, mit nézhetnek éjfél után az álmatlanságtól szenvedők és a kutyával megtett körsétából visszatérő éjjeliőrök. Az Éjjeli randevú egykor startol, de csábító címe ellenére ez egy telefonálós játék. Kettőkor A Sárkány törvénye (The Raven) című filmet vetítik, ebben harcművészek verik össze egymást módszeres alapossággal. A Cadillac Drive ismétlése 3:15-kor keződik.

Az Éjjeli randevú műsorvezetője Rácz Zsuzsa 24 éves, szegedi származású lány. A SZTE főiskolai karán, médiaszakon diplomázott. Egészen fiatal kora óta jelen van divatfotózásokon, modellkedik, statisztál, táncol. Táncolt Zoltán Erikánál, majd Sárközi Anita videoklipjében háttértáncosként szerepelt, emellett színházi statisztaként is dolgozott. A Barátok közt-ben is feltűnt, majd egy regionális rádióban másfél éven át dolgozott műsorvezetőként. Hagyományos casting során választotta ki az RTL Klub.