Kis tévé, nagy lendülettel

Vágólapra másolva!
Immár 850 ezer háztartásban fogható a Tv DEKO, ez a vártnál valamivel gyorsabb növekedés. Mivel a legtöbb néző inkább a hazai produkciókat preferálja, újabb, kertészeti tanácsadással foglalkozó műsor indul.
Vágólapra másolva!

A Tv DEKO 2005. december 3-án indult Magyarországon megközelítőleg 600 ezer háztartásban a UPC rendszerein, Csehországban és Szlovákiában pedig 450 ezer háztartásban volt fogható. A Tv Paprika térhódítása után, a Tv DEKO elérése is a vártnál sokkal nagyobb mértékben bővül Magyarországon: eredetileg 2006 szeptemberére várták 900 ezer háztartás elérését, de a csatorna 2006 márciusára elérte 850 ezer háztartát.

A Tv Paprika esetében is sikeresebbek, nézettebbek a saját gyártású programok, erre figyel a stáb a DEKO-nál is. Új kertészműsor indul az otthonnal és az otthon töltött idővel foglalkozó tematikus csatornán: Az én virágos kertem-mel készül az adó a tavaszra. A műsor március 12-én startol, új részei vasárnap esténként lesz látható.

Ahogy Tauner Tibor, a Zöldfül című műsor dísznövénykertésze is megmondta: "A kertben mindig van mit tenni." Az ígéretek szerint a műsor nem csak a kertészkedés szerelmeseit fogja elbűvölni, itt mindent megtudhat a néző a kertről, a virágokról vagy a fákról, rengeteg hasznos tanácsot, gyakorlati tudnivalókat kap a növényápoláshoz, kertépítéshez. A humor és költőiség sem hiányzik a műsorból.