Győzike mégis aláírt az RTL Klubnál

Vágólapra másolva!
A csatorna - profitorientált cégként - a számokban hisz, nem hallgat az értelmiségi fanyalgásra. Gáspár Győző újra a képernyőn, jön a harmadik évad.
Vágólapra másolva!

A tavaly igen jó - néhol kiemelkedő - nézettségi mutatókat produkáló Győzike folyatódik az RTL Klubon. A műsor produkciós vezetőjét, Herman Pétert ugyan nem értük el telefonon, de Fazekas László, a csatorna sajtófőnöke megerősítette a hírt, miszerint Gáspár Győző aláírt, így a doku soap némi téli befagyás után újraindul. A forgatás már a napokban megkezdődik, de az első adás képernyőre kerülésének időpontja még bizonytalan - ám az RTL szeretné, ha már március elején adásba menne a harmadik évad első része. Tizenkét hétig tehát nincs kegyelem: szűk három hónapig újra képernyőn a harsány, üvöltöző Romantic-frontember, a népszerűséget szerfelett kedvelő Bea asszonnyal és a gyerekekkel.

A folytatás a sok siránkozás és önsajnáltatás ellenére sem meglepő: a műsor olyan kiváló nézettségi adatokat produkált, amelyek talán a csatorna vezetését is meglepték az első időszakban. Bár előtte is néha az élen végzett, november végén például a reklámozóknak fontos 18-49-es korcsoportban, a bulvársajtóban gyakran műbalhékkal jelentkező showman elvette az első helyet a korábbi hetekben rendre első Barátok közt-től. A teljes lakosságnál, az AGB Nielsen mérései szerint azon a hétfőn Győzike 2,38 millió nézőt ültetett a tévé elé, azaz az épp tévézők 51,8 százaléka nézte (kacagva vagy döbbenten), ki rikoltozik éppen a salgótarjáni villában. Győzike abszolút Jolly Joker volt a csatornánál: még a remek nézettségi mutatókkal futó Legyen ön is milliomos! statisztikáját is megdobta, mikor Vágó Istvánnál látogatást tett.

Forrás: RTL Klub, Blikk