Különleges Nap-Kelték egy héten át

Vágólapra másolva!
Családlátogatás-sorozat lesz a Nap-Keltében: vendégségbe ment a stáb Dávid Ibolyánához, Gyurcsány Ferenchez, Orbán Viktorhoz, Kuncze Gáborhoz és Hiller Istvánhoz. A hagyományos ünnepi műsor december 24. és január 2. között felvételről megy.
Vágólapra másolva!

A Nap-Kelte stábja nem ingatlanügynökként, még csak nem is a Gyurcsány-, Orbán-család meggazdagodását vizsgáló bizottság tagjaként látogatott el a közélet ismert személyiségeinek otthonába, hanem vendégként lépte át a küszöböt. Talán sokakat érdekel, hogyan élnek a magyar politikusok, az ország vezetői. Aki nyűgös, éjjelenként álmatlanul hánykolódik, mert még nem látta Dávid Ibolya kalapgyűjteményét, vagy nem tudja, hány énje van Hiller Istvánnak, és feleségének melyik a legkedvesebb, az most megnyugodhat, ezekre is fény derül.

mtv

mtv

A karácsonyi Családlátogatás-sorozat minden reggel a 7 órakor jelentkező Híradó után az m1-en fut: december 24-én Dávid Ibolya, december 25-én Gyurcsány Anna, Bálint, Péter, Tamás, Katus néni és a Gyurcsány-házaspár lesz a képernyőn. December 26-án Orbán Flóra, Róza, Sára, Ráhel, Gáspár és az Orbán-házaspár szerepel, december 27-én a Kuncze-házaspárhoz látogatnak, december 28-án a Hiller-házaspár otthonát mutatják be.