Szökött bolond lehet a Jóbarátok-sztár

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok Monicájaként befutott Courteney Cox tárgyalásokat folytat a Desperate Housewives stábjával arról, hogy elmegyógyintézetből lelépett ápoltat alakítana.
Vágólapra másolva!

A New York Post információi szerint a Jóbarátok Monica Geller Bingjeként megismert, 41 éves Courteney Cox lehet a Született feleségek (Desperate Housewives) egyik következő részének sztárvendége. Kellemes szerepet szánnak neki: egy elmegyógyintézetből szökött ápoltat játszhat. A színésznő tavaly szült egy kislányt, így ez lehetne a visszatérés egyik kis lépése.

Courteney a nyolcvanas évek elején bukkant fel a médiában, akkoriban modellként dolgozott, többek közt a Ford reklámjaiban. 1984-ben Brian de Palma rendező egy szűkített keretből, 300 lányból őt választotta ki arra, hogy az akkoriban éppen a Born in the USA-korszakkal világsztárrá növő Bruce Springsteen egyik klipjében (Dancing in the dark) ő legyen az, akit a zenész felcsábít a színpadra, némi közös táncolásra.

Noha a színésznő több sorozatban és mozifilmben is kipróbálta magát, 1994 hozta meg számára az áttörést, ekkor kezdődött a Jóbarátok. A sorozat olyan sikeres volt, hogy tíz éven át abba sem tudták hagyni, a hat főszereplő az utolsó évadra pedig szemrebbenés nélkül kérhetett egymillió dollárt fejenként és epizódonként - az NBC kifizette a tévés sorozatok esetében szokatlanul magas summát.