Szép nők és a sok szemét

Vágólapra másolva!
Szép és tehetséges énekesnőkről, a rengeteg szemétről és egy erőszak elleni fesztiválról lesz szó ma éjjel a TV2-n, az esélyegyenlőségi magazinban. A mai Strucc kínálatát vettük szemügyre.
Vágólapra másolva!

Veszítheti el munkáját valaki csak azért, mert szép? Hogyan bizonyíthatja be egy vonzó énekesnő azt, hogy neki hangja is van, nem csak teste? A diszkrimináció a szép nőkkel szemben is fennáll. Hogy miképp éli ezt meg Zsédenyi Adrienn, Völgyesi Gabi és Péter Szabó Szilvia, az ma este kiderül.

További téma lesz a szelektív gondolkodás: azt a témát járják körül a szerkesztők, hogy milyen esélyt ad a természetnek az emberiség, hogy sokan miért nem gondolkodnak tudatosabban a környezetvédelem tekintetében. Evidens kérdések ezek, hiszen évente, fejenként 240 kiló szeméttel árasztjuk el a környezetünket.

Szó lesz még egy eseményről is. Utcafesztivál volt az erőszak ellen, itt feltűnt - többek közt - Boogie, Gryllus Vilmos és Váci Eszter. Hárman a több száz résztvevőből és aktivistából, akik szombaton az emberi jogok mellett emeltek szót, énekeltek vagy szórakoztattak.