Új műsorokkal támad a Reality Tv

Vágólapra másolva!
Októbertől új műsorokkal gazdagodik a nemzetközi működését 1999-ben kezdő Reality Tv. Lesz gyilkos ketrecharc, tetovált nagymama, fűnyíróverseny, de folytatódik a Hűtlen házastársak című sorozat is.
Vágólapra másolva!

A tematikus tévécsatornák térnyerése és egyre népszerűbbé válása során a csatorna tavaly 112,5 millió előfizetőt tudott felmutatni világszerte, 125 országban. Magyarországon közel 1,2 millió potenciális nézőt ér el. A Reality TV nézettsége a felnőtt lakosság körében az elmúlt egy évben mintegy 10 százalékkal nőtt.

A Reality Tv-t birtokló Zone Vision 1991 óta működik, és olyan tematikus csatornákat üzemeltet, mint az előbb említett Reality Tv, a kifejezetten nőknek szóló Romantica és Club, valamint az európai filmek fellegvárának számító Europa Europa és az újonnan megvásárolt Horror Channel. A Zone Vision által képviselt csatornák között szerepel a Discovery, az Eurosport vagy a zenei csatorna, az MTV.

A Reality Tv idén ősszel újdonságokat is műsorra tűz. Folytatódik a csatorna legsikeresebb műsora, a Hűtlen házastársak, mely olyan párokat mutat be, ahol az egyik fél a másik iránti bizalmatlanságából adódóan magándetektívet fogad és így leplezi le a hűtlen felet. A hűtlenséget videofelvétel teszi még kínosabbá. A Harc a kilók ellen című sorozat ősztől továbbra is látható, ebben - nem meglepő - olyan különösen kövér emberek fogyókúráját követik végig, akik célként tűzték ki maguk elé, hogy megszabadulnak felesleges kilóiktól.

A Küzdőtér is októbertől látható a Reality Tv-n. Kezdetben illegális sporttevékenységnek számított azoknak a modern gladiátoroknak a küzdelme, akik egy ketreccel körülvett szorítóban verekedtek. A Csodabogarak című műsor a hátborzongató és különleges emberi és állati sztorikkal szórakoztatja a nézőket. A tízrészes sorozatban tetovált nagymamákkal, sajtkergető versenyen vagy fűnyíróralin induló emberekkel találkozhat a néző.