Tévében, élőben is nézhető a Sziget

Vágólapra másolva!
A gazdag kulturális kavalkádot közvetíteni, még akár összefoglalni is lehetetlen, ezért a Kultúrház igyekszik exkluzív hírekkel, ínyencségekkel jelentkezni esti összefoglalóiban az MTV-n.
Vágólapra másolva!

Tegnap már volt riport, míg ma és csütörtökön 22.30 és 23.30 között élőben jelentkezik a Kultúrház szerkesztősége a Hajógyári szigetről. Minden adásban lesz koncertkörkép, szubjektív videolevél fellépőkről és szigetlakókról, délelőtti és reggeli hangulat, napi koncert-összefoglaló a legnagyobb sztárokkal és a feltörekvőkkel. Szombaton az m2 kapcsolja élőben a Szigetet 20.30-kor, 23.00-kor.

Az Este után, a Kultúrház-ban Erdélyi Szupermen Zsolt jelentkezik élőben, és ahogy megismertük, biztosak lehetünk abban, hogy megtalálja a leggyengébb láncszemet, kritikus dörgedelmei elől nincs menekvés.

Forrás: [origo]

A TV2 Aktív stábja tegnap már jelentkezett egy kisebb anyaggal a fesztivál nulladik napjáról, de - miközben vizuálisan jól megoldották a feladatot - a riporter nem állt épp a helyzet magaslatán. A "mennyi ideig tartott felverni a sátrat?" kérdés kissé suta és indokolatlan volt, ennél talán érdekesebb dolgokat is meg lehetett volna tudni a 15 ezer, hetijeggyel érkezett külfölditől.