Az MTV közvetíti a szupersztárok Live 8 koncertjét

Vágólapra másolva!
Húsz év telt el a legendás Live Aid koncert óta: annyi hírességet előtte még sohasem varázsolt senki egy színpadra, mint Bob Geldof 1985-ben. Most egymilliárd néző várható.
Vágólapra másolva!

Bob Geldof ismét a világ legnevesebb zenészeinek segítségét kérte a Live 8 koncerthez: várhatóan most is rengetegen kísérik majd figyelemmel az egész napos koncertfolyamot, amelyet több helyszínről, például Londonból, Philadelphiából, Rómából, Párizsból és Berlinből sugároznak. Már biztosan látható lesz Sting, Robbie Williams, Bono a U2-val, Madonna, Paul McCartney, Annie Lennox, Dido, a Coldplay, Elton John, az REM, a Linkin Park, Björk, Jovanotti, a Bon Jovi és egy sereg előadó. Ebből az alkalomból újból összeállt a Pink Floyd, és a sztárok névsora még hosszasan folytatható.

A Magyar Televízió közvetíti a különleges koncertet. Szombat délután 3 órától - a kezdéstől - egészen hajnali kettőig láthatják nézőink a nemzetközi színpadokon történő eseményeket, felváltva a két csatornán. Az MTV-n 14.50 és 16.10, majd 18.00 és 18.55 között lesz közvetítés, 19.01 és 19.57 közt az m2 adja, utána 20.15 és 22.55 közt ismét az m1, végül 23.00 és éjjel 1.25 között m2 - azaz néha át kell kapcsolgatni, de ennyi talán belefér.

Az MTV és Nagy-Britannia magyarországi nagykövetsége egy kedvességgel szolgál mindazoknak, akik koncertszerű körülmények között, igazi fiesztahangulatban szeretnék élvezni a világsztárok zenéjét. A Szabadság téren egy óriás kivetítő segítségével, megszakítás nélkül, délután háromtól hajnalig követhető a világ legnagyobb könnyűzenei koncertje.