Vágólapra másolva!
Júliustól életbe lép a Discovery Channel új műsorrendje, a nézők számára kényelmes, tematikus blokkokba osztva.
Vágólapra másolva!

A reggeli időszakban, reggel 9 és dél között fiatalabb nézőknek kínálnak programokat, majd este hét és nyolc között kerül sor az esti adásblokkra, melynek keretében kalandfilmeket mutatnak be, mint például Az Amazonas vidékén vagy a Rex Hunt horgászik című alkotásokat.

A csatorna a hét minden napján 24 órában sugározza műsorát, s a műsorajánlókat tematikus blokkokra osztva, a nézők számára áttekinthetőbbé és könnyebben kezelhetővé tették a tartalmat.

A hétfő esti, Az emberi test titkai című blokkban egészséggel, orvostudománnyal, anatómiával és az emberi természet más vetületeivel foglalkozó műsorok láthatók. Keddenként a Tudományos műsorok estjének keretében a nézők az új technológiákról, nagy felfedezésekről és mérnöki munkákról kaphatnak összefoglalót.

A Történelmi műsorok című műsorblokk minden szerdán eljuttatja a nézőkhöz az ősi városok fejlődését bemutató - nem csak történészeket, bölcsészhallgatókat érdeklő - programokat, háborús dokumentumfilmeket, a hírességek történeteit és igazi hősöket. Csütörtökönként a Bűntények estéje sorozattal rémisztgetik a nézőiket: a sorozat az FBI-akták, a törvényszéki nyomozók és valódi bűnügyek titkait tárja fel. Péntekenként az autók szerelmeseinek kedveznek. És a végére egy ínyencség: június 26-án, 18.00-kor a Discovery A Csillagok háborúja hatása a műszaki fejlődésre című, háromrészes dokumentumsorozatát mutatja be.