Felmond a JAG sztárja

Vágólapra másolva!
Utolsó szezonját tölti a JAG - Becsületbeli ügyek főszereplője a Magyarországon is népszerű sorozatban. David James Elliott a CBS-es műsor után a tévétársaság egyik konkurenséhez szerződött.
Vágólapra másolva!

Távozik a CBS JAG - Becsületbeli ügyek című krimisorozatból a Harmon Rabb őrnagyot alakító David James Elliott. A színész a 2005-ös tavaszi tévés szezon vége után már nem vesz részt a műsor készítésében, helyette a CBS riválisánál, az ABC társaságnál folytatja pályafutását.

A Yahoo híradása szerint Elliottot következő munkahelye egy új széria főszerepére hívta, de arról még nem közöltek információt, hogy a fejlesztési szakaszban lévő produkció miről szól majd.

Elliott tíz évig szerepelt a JAG-ben, amely a CBS egyik legnépszerűbb műsora, és Magyarországon is sikeresen fut - a TV2-n vasárnap délutánonként vetített műsort közel másfélmillión nézik alkalmanként.

A német-amerikai sorozat jövőjéről tavasz végéig nem dönt a producer, de sajtóhírek szerint Donald Bellisario új karaktereket akar beleszőni a történetbe.