Elkezdődött az INXS tehetségkutatója

Vágólapra másolva!
Az első felvételeken már túl vannak az ausztrál zenekar új énekesét kereső tévéműsor résztvevői. Az INXS-tagnak jelentkező játékosok közül a legjobbak Hollywoodban versenyezhetnek egymással.
Vágólapra másolva!

Három kontinensre kiterjedő televíziós show segítségével próbálja megtalálni új énekesét az ausztrál INXS zenekar, amelynek korábbi frontembere, Michael Hutchence 1997-ben öngyilkosságot követett el.

Mike Burnett sikeres tévéproducer, - aki a Survivor és az Apprentice című sorozataival szerzett nevet magának a szakmában - vállalkozott a nemzetközi show megszervezésére. Az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Ausztrália és Új-Zéland összesen húsz városában lesznek meghallgatások.

Már túl vannak az atlantai és az orlandói felvételeken, január 30-án New Yorkban, míg végül február 6-án Chicagóban tehetik próbára magukat az egyesült államokbeli jelentkezők. Férfiak és nők egyaránt indulhatnak az INXS Rock Star versenyben, de csak a 21 éven felülieket várják a szervezők. Három dalt adhatnak elő, amelyek között lehet saját szerzemény is, és nem előírás INXS-dal előadása sem.

Angliában február 8-án Londonban, és 10-én Liverpoolban lesz felvétel: ezeknek Mark Burnett szerint ugyanaz a célja, mint a világ más részein rendezett felvételeknek: megtalálni azt a tehetséges, karizmatikus férfit vagy nőt, aki az INXS énekese lehet.

A záró meghallgatás a Sydneyben március 5-én az Enmore Theatre-ben lesz, a legjobbakat májusban Hollywoodba várják a döntőre. A győztes pedig lehetőséget kap legalább egy nagylemez elkészítésére az INXS zenekarral.