Kamera elé táncol Eriksson elhagyott szeretője

Vágólapra másolva!
Hűtlen élettársától, Sven-Goran Erikssontól függetlenül is híres akar lenni az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának egykori barátnője. Nancy Dell'Olio, akit Eriksson a futball szövetség egyik titkárnőjével titokban megcsalt, a BBC nagy sikerű táncos műsorába készül.
Vágólapra másolva!

Nem akar eltűnni a brit médiából Nancy Dell'Olio, aki eddig mint Sven-Goran Eriksson angol szövetségi kapitány élettársa volt híres a szigetországban. A svéd sportszakember és az olasz származású ügyvédnő a közelmúltban szakítottak, miután nyilvánosságra került, hogy Erikssonbnak viszonya van a labdarúgó szövetség egyik titkárnőjével, Faria Alammal.

Napokkal a brit sajtóban részletesen tárgyalt botrány után jelent meg az újabb hír Nancy Dell'Olióról, aki a BBC több munkatársa szerint várhatóan fellép a közszolgálati csatorna egyik legnépszerűbb szórakoztató műsorában, a Strictly Come Dancing (kb.: Most aztán megtáncoltatunk) című produkcióban. A BBC májusban indult sorozata közismert emberek tánctudását teszteli, akiket hivatásos oktatók készítenek fel a szombat esti adásra, majd az élőműsorban a zsűri kritizál, a nézők pedig szavazhatnak a számukra legmegnyerőbben szereplő hírességre.

A Guardian szerint a közel 9 milliós nézettségű műsorba szóló meghívást a BBC már eljutatta Nancy Dell'Olióhoz, aki végül azért fogadta el a felkérést, mert saját jogán, Sven-Goran Erikssontól függetlenül akar a nagy-britanniai hírességek közé tartozni.