Meglepetésre készül Győzike az RTL Klubbal

Vágólapra másolva!
Az előzetes sajtóhírekkel ellentétben a Romantic együttes tagja nem marad a TV2-nél, az [origo] infromáció szerint Győzike a kereskedelmi csatorna riválisához szerződött.
Vágólapra másolva!

Több heti találgatást zárt le Győzike december 14-én, amikor megállapodott az RTl Klubbal, hogy a piacvezető csatornánál folytatja tévés pályafutását.

Korábban ellentétes információk jelentek meg a képernyős szereplőként a TV2 show-iban befutott előadó további sorsáról, majd a Blikk azt közölte, hogy Győzike a megszüntetésre ítélt, alacsony nézettségű Barbara-show helyén új műsort kap a TV2-től.

Ennek azonban ellentmond, hogy a Romantic együttes énekese szerződést írt alá az RTL Klubbal, amelyben az Osbourne család-hoz hasonló sorozat főszereplője lesz. Győzike lakását bekamerázzák, a nézők pedig hetente láthatják, a Gáspár család életét bemutató, docusoap műfajba sorolt szériát.

A műsor az év végi ünnepi időszak után, még januárban képernyőre kerülhet. A sugárzás napja még nem dőlt el, de az biztos, hogy főműsoridőben kerül képernyőre és nem egy másik sorozat helyett.

Gáspár Győző mellett az RTL Klubon két másik közismert tévés is új műsort készít 2005-től. A kereskedelmi csatorna december 15-i sajtótájékoztatján jelentették be, hogy Kepes András két új produkcióval, egy beszélgetős műsorral és egy világjáró sorozattal tér vissza a képernyőre, Hajós András pedig a Benne leszek a tévében című új "tehetségkutató - ki mit tud" műsorvezetője lesz.