Szexfelvételek az amerikai Survivor-sztárról

Vágólapra másolva!
Amerikai sajtóhírek szerint a túlélőshow egyik versenyzője félrevezette a közönséget, amikor azt állította, nem érti, hogyan jelenhettek meg a róla készült intim videófelvételek az interneten.
Vágólapra másolva!

Újabb amerikai tévészereplőről jelentek meg intim felvételek a világhálón, ami a helyi sajtó szerint egyáltalán nem volt az érintett, Jenna Lewis Survivor-versenyző ellenére. A túlélőshow résztvevője korábban azt állította, megdöbbentette, hogy a nászútján készült házi videó nyilvánosságra került, most azonban arról cikkeznek, hogy ő is tulajdonosa az amatőr szexfilmet interneten mutogató cégnek.

Jenna Lewis eszerint menedzserével, Andre Jetmirrel közösen terjeszti a rövidfilmet, és nyár óta százezer dollárt kerestek vele. A CBS-es reality szereplője az összegből hetven százalékot kapott, amin a modellpályára vágyó férjével osztozik.

A negyven dollárért árult szexvideót még tavasszal készítették, nem sokkal a pár májusi 1-i, Las Vegas-ban rendezett esküvőjét követően.

Paris Hilton, a Simple Life című, Amerikában nagy sikerrel futó realitysorozat főszereplője korábban hasonló botrányba keveredett. A szállodalánc-örökös tévésztár két szexvideós eset miatt is címlapra került.

Legutóbb nyáron, amikor eltűntek a Nick Carter és a fiatal milliomoslány szerelmi életét dokumentáló fényképek, valamint videók - az akkori bejelentés szerint ismeretlenek kirabolták Hilton házát. A rendőrség azt is közölte, hogy a Simple Life főszereplőjének Los Angeles-i otthonába könnyedén bejutottak az elkövetők, akik feltehetően pótkulcsot használtak.

A Carter-Hilton páros intim jeleneteit ábrázoló felvételek ellopása előtt kevesebb mint egy évvel pedig a realitysztár egy régebbi szexvideója is idegen kezekbe került. A Paris és korábbi barátja, Rick Solomon együttlétének perceiről készült videót az interneten árulják, ami először pereskedéshez, majd a haszon elosztásáról kötött megállapodás után a terjesztők és Hilton közötti kiegyezéshez vezetett.