Átnevelőshow gazdag amerikaiaknak

Vágólapra másolva!
Újabb valóságműsort indít az egyik nagy amerikai televízió, amely a feleségcserélő-show-k valamint a dúsgazdag Paris Hilton vidéki kalandjait bemutató sorozat elemeit is felhasználja.
Vágólapra másolva!

A felső tízezer unatkozó tagjait hívja valóságshow-szereplőnek a Warner Bros. A kiterjedt szórakoztatóipari vállalkozás tévés ága olyan műsor tervez, amelyben a dúsgazdag résztvevők a szegények életével ismerkednek. A Survival of the Richest (kb.: A gazdagok kiválasztódása) című majdani sorozat amerikai sajtóhírek szerint az anyacserélő-műsorok, illetve a szállodalánc-örökös Paris Hilton és a Lionel Ritchie popsztár lánya, Nicole főszereplésével készült Simple Life (Egyszerű élet) keveréke lesz.

Az újabb, kiváltságos anyagi helyzetben lévő és dologtalan fiatalokat bemutató WB-sorozat résztvevőit a tervek szerint hat hétre kiszakítják megszokott környezetükből és olyan munkahelyre küldik őket, ahol kétkezi munkát kell végezniük. A műsor stábja nemcsak a főszereplőket, hanem szüleiket is követi a másfél hónap alatt, és beszámol a család véleményének alakulásáról.

"Néhány szerencsés számára a mindennapi élet része a korlátlan költekezés, a kiszolgáló személyzet, az extra kocsik, és a fényűző vakációk. Gazdag családba születni, azt jelenti, minden vágyad teljesül, és csak ritkán kell megmozdítanod akár a kisujjadat is érte. A családi vagyon nagyon sok mindentől megvédi őket. Mi történik, ha Amerika legkiváltságosabb helyzetben élő fiataljait hathetes tapasztalatszerzésre küldik, hogy láthassák, hogyan él a világ másik, jóval nagyobb fele"-teszik fel a kérdést a műsorkészítők az új produkciót hirdetésében.