Bochkor nem bírta a versenyt Stohllal

Vágólapra másolva!
Nem érdekelte a nézők többségét a hosszú hajúak és a kopaszok küzdelme, helyette vetélkedő ikerpárok műsorát választották szombat esti kikapcsolódásnak.
Vágólapra másolva!

Kiszorult a legtöbb tévéző szombat esti programjai közül november 27-én a TV2 korábban minden alkalommal nagy sikerrel futó vetélkedője, a Csaó Darwin. A hirtelen változást a TV2-s műsor ellen indított új RTL klubos produkció, az Ikershow okozta, amelyet közel 2 millióan néztek, míg peremre került konkurensét majdnem 800 ezerrel kevesebben.

A Csaó Darwin-ban bemutatott versengés - hosszú hajúak és kopaszok között - a hirdetők fő célcsoportjának számító ötven év alatti felnőttek körében sem keltett nagy feltűnést. A Bochkor Gábor vezette kétheti sorozat a 18-49 közötti korcsoportban alig 600 ezer embert vonzott, vagyis elvesztette korábbi fiatal nézőinek majd negyedét.

A Stohl András és Jáksó László által irányított ikerpárbaj ezzel szemben 820 ezer embert kötött le az ifjabbak közül, ami meghaladja az október elején indult Csaó Darwin legjobb eredményét.

Másképp alakult a két nagy kereskedelmi csatorna versenye a következő nap főműsoridejében. A szombatról vasárnap estére áttett RTL klubos Heti hetes - bár a máskor ebben az időpontban sugárzott Szeress most átlagnézettségénél több tízezerrel magasabb eredményt ért el - nem tudta legyőzni a TV2 húzóműsorai közé tartozó Napló-t.