Chandler az apját rendezi

Vágólapra másolva!
Matthew Perry szereplőként és rendezőként is részt vesz az NBC kórházsorozatának elkészítésében, amelyben édesapja lesz az egyik munkatársa.
Vágólapra másolva!

Az egykori Jóbarátok Chandler Bingje a szitkom óta vállalt filmes munkái mellett, tévés karrierjét is folytatja. Legközelebb az NBC Scrubs (kb.: Mentősök) című szériájának egyik novemberi részében szerepel, valamint az epizód rendezését is elvállalta, amely debütálása lesz ezen a pályán.

A kórházsorozat Perryre bízott történetében a tévésztár önfeláldozó fiút játszik. Az általa megformált karakter édesapja, a forgatókönyv szerint, súlyos beteg, akinek új vesére van szüksége, ezért fia donornak jelentkezik, az idős embernél azonban még a műtét előtt komplikációk lépnek fel. A drámainak szánt történetben a színész partnere John Bennett Perry, aki a valóságban is az édesapja.

Forrás: Retna/Reddot
John Bennett Perry

Az idősebb Perry, fiához hasonlóan, a televíziónak köszönhetően lett igazán ismert. A most 63 éves színész Amerikában az egyik népszerű arcszesz márka képviselőjeként tett szert országos hírnévre, miután matrózszerepet vállalt a cég egyik régi tévéreklámjában. John Bennett Perry filmszerepeket is kapott, látható az Édes kis semmiség-ben, és feltűnt a Bolond szél fúj című alkotásban is, ahol szintén a Matthew Perry alakította figura apját játszotta.

A Jóbarátok-kal befutott ifjabb színész az NBC-s sorozat 2004-es befejeződése után a magyar mozikban is műsorra tűzött Már megint bérgyilkos a szomszédom című filmben látható, és már készül a The Beginning of Wisdom című érzelmesnek ígért mozi is, amelyben megint csak apját és fiát alakítja a két Perry.