Szex és New York: Sarah nem hasonlít Carrie-re

2004.07.28. 12:43

Sarah Jessica Parker a Szex és New York című tévésorozat Carrie Bradshaw-jaként több millió nő bálványává és példaképévé vált. A színésznő egyáltalán nem hasonlít az általa megformált egyedülálló, bulizós-pasizós, ám reménytelenül magányos Carrie-re: nem sportol, nem diétázik, nem jár plasztikai sebészhez, és - ha tehetné - örökké tréningruhában és pólóban szaladgálna.

Sarah Jessica Parker a Szex és New York című, világszerte rendkívül népszerű tévésorozat Carrie Bradshaw-jaként több millió nő bálványává és példaképévé vált. A valóságban azonban a színésznő és Carrie szinte semmiben sem hasonlítanak egymásra - adta hírül a Mirror elnevezésű bulvármagazin.

"Egyáltalán nem úgy élek, mint Carrie. Soha nem jártam éjszakai klubokba és nem támasztottam a bárpultot éjjel háromig, ahogy ő teszi. Mindössze négy férfival randevúztam életemben" - nyilatkozta az Elle magazinnak. A bűvös négyest egyébként Nicolas Cage, Robert Downey Junior, a legifjabb John F. Kennedy és jelenlegi férje, Matthew Broderick alkotja.

Sarah - saját bevallása szerint - néha napokig nem zuhanyozik, és a neves divattervezők ruhakölteményeivel (és a divatbolond Carrie-vel) ellentétben a lezserebb ruhadarabokat részesíti előnyben. "Van néhány kedvenc tréningnadrágom és pamutpólóm, amelyekkel egyetlen designer sem versenyezhet. Még évekkel ezelőtt vettem őket, azótai is egész nap ezekben flangálok. Csak zuhanyozáskor válok meg tőlük, de az utóbbi néhány napban például egyáltalán nem is fürödtem."

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK