Bazi nagy indiai lagziban Ross, a jó barát

Vágólapra másolva!
Az amerikai sitcom befejezése után is az NBC-nél marad David Schwimmer, aki színészi feladatai teljesítését követően egy romantikus komédia rendezőjeként is kipróbálja magát.
Vágólapra másolva!
Forrás: ==
David Schwimmer

A konkurens ABC csatorna rendőrségi sorozata, a NYPD Blue több korábbi szereplőjével, köztük Bill Pullmannel készíti el új alkotását David Schwimmer, a Jóbarátok-ban Rosst alakító színész.

Az NBC sztárja - aki régebben szintén feltűnt a NYPD Blue-ban - a Jóbarátok-at követően rendezőként és producerként dolgozik majd az amerikai tévétársaságnak. Következő munkája - amire már szerződést kötött az NBC-vel - egy fiatal indiai férfi magánéleti zűrjeiről szól, az alkotók szándéka szerint viccesen.

A Nevermind Nirvana (kb.: Sebaj, Nirvána) című történet romantikus komédia lesz, amelynek főszereplője egy fehér nővel akarja összekötni az életét, de eljegyzésük után a férfinak meg kell küzdenie a régi szokásaihoz ragaszkodó indiai származású családjának kritikáival. A két fiatalt Kal Penn, illetve Judy Greer játsszák, a darab szerzője pedig Ajay Sahgal.

Schwimmernek nem ez lesz az első rendezése, korábban ő rendezte a Jóbarátok több részét, és egy tévéfilm rendezésével is próbálkozott.