Aktmodellt várnak a sztárok túlélőshow-jába

Vágólapra másolva!
Jordant és Johnny Rottent, a Sex Pistols énekesét is meg akarják hívni az általában megfakult vagy botránykeltő hírességekkel készített brit valóságshow új sorozatába.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Jordan

A nagyapa korba ért Pistols-tag mellett Anna Kurnyikova modell, egykori teniszsztár is szerepel az I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here (Híres ember vagyok, szabadítsatok ki innen!) című valóságshow jövendő résztvevőinek listáján.

Az orosz sportolón kívül egy brit focistát, Stan Collymore-t is beválogatták a jelöltek közé, Johnny Rotten pedig - akit a BBC egyik 2002-es közvélemény-kutatása szerint a britek történelmük száz legnagyobb alakja közé sorolnak - a romantikusabb stílussal befutott Peter Andrét és a Boyzone fiúegyüttesből megismert Shane Lynchet kapná beszélgetőtársnak - írta az Ananova.

A bizarr csapatot Kurnyikován kívül további fiatal nőkkel is ki akarják egészíteni. A tervek között szerepel, hogy meghívják a brit bulvárlapokban gyakran látható, aktmodellkedést is vállaló Jordant, akiről a BBC korában két dokumentumfilmet készített, és részt vett a brit parlamenti választásokon is. A tervek és a néhány hét múlva esedékes kezdés ellenére hivatalosan még nem dőlt el, végül kik vesznek részt a brit túlélőshow-ban.

Forrás: EPA
Johnny Rotten

Az ITV kereskedelmi csatornán sugárzott, a Survivor-hoz hasonló túlélőshow 2004-ben kezdődő harmadik szériáját újra Ausztráliában forgatják. A brit Celebrity-ben szereplő másodvonalbeli sztároknak két héten keresztül különböző, nehéz próbatételt jelentő feladatokat kellett teljesíteniük, hogy élelemhez jussanak.

Amerikában szintén folytatódik a helyi a hírességekkel készített valóságshow-sorozat, a Surreal Life, amelybe szintén főleg másodvonalbeli sztárokat mutatnak be hétköznapi helyzetekben. A vasárnap esti sorozat új adásaiban az egykori rapsztár Vanilla Ice mellett a közönség többek között Tammy Faye Messner volt tévéprédikátort, Traci Bingham Baywatch-lányt, valamint a televíziók műsorpolitikájában egyre nagyobb szerephez jutó pornószereplők közül Ron Jeremyt láthatja.