Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elmaradt a Nagy Ő utolsó bravúrja

Vágólapra másolva!
Nem tudta megismételni korábbi eredményét A Nagy Ő című párkeresőshow. A nézettségi versenyt a tv2-s műsor utolsó részének napján újra Vágó István és Berényiék nyerték.
Vágólapra másolva!

Sokan nézték A Nagy Ő november 25-i befejező adását, de nem elegen ahhoz, hogy a legyőzze a Legyen ön is milliomos és a Barátok közt aznapi részét. A tv2 este nyolckor kezdődő párválasztóshow-ját a teljes lakosságból 1 millió 639 ezren választották, míg az RTL Klub vetélkedőjét 2 millió 538 ezren, a szappanoperát pedig 2 millióan. Vágó István közel 1 egymilliós, Berényiék 400 ezres előnye Noszály Sándorral szemben azt mutatja, hogy a tévézők többségét csak A Nagy Ő előző heti döntőjét tartotta érdekesebbnek, mint az RTL Klub évek óta bejáratott esti műsorait.

A tv2-s párkeresőshow-t november 18-án - amikor a címszereplő Noszály Sándor megnevezte választottját - 2 millió 397 ezren nézték, közel 800 ezerrel többen, mint az RTL Klubon adott szappanoperát.

A Nagy Ő befejező részére azonban - ahol Noszály Sándor bejelentette, nem kéri meg az előző részben kiválasztott Melinda kezét - elfogyott az előny nem csak a teljes lakosság, hanem a reklámozók szempontjából fontos 18-49 év közötti nézők körében is. A kereskedelmi tévék célközönségéből Noszály Sándort 720 ezren, a Milliomos-t 1 millióan, a BK-t pedig 980 ezren nézték. Előző héten a párkeresőt még közel félmillióval több fiatal választotta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről