Vágólapra másolva!
A Legyen ön is milliomos! brit változatában elkövetett csalás egyik résztvevője, Tecwen Whittock saját honlapot indított, amelyen tanácsadói képességeit, valamint üzleti szempontból értékesnek ítélt imázsát hirdeti a fizetőképes érdeklődőknek. A vetélkedő gyártója korábban szintén bejelentette, szeretné kiaknázni az országos botrányt.
Vágólapra másolva!

Egyedülállóan hasznosnak tartja saját nevét Tecwen Whittock korábbi főiskolai előadó, aki honlapján arra biztatja a cégeket, éljenek a lehetőséggel és vásárolják meg a kivételes védjegyet. Az országosan ismert Tecwen Whittock emellett tanácsadói képességeit is megpróbálja pénzzé tenni, amit segíthet, hogy a Legyen ön is milliomos! brit változata körül kialakult botrány egyik főszereplője volt.

Whittockot áprilisban ítélték el csalásért, mert a bíróság szerint a Legyen ön is milliomos! egyik felvételén a közönséghez tartozó férfi titkos jeleket adott a játékban szereplő ismerősének, Charles Ingram őrnagynak. A műsor készítői és a bírák azt állítják, a katonatiszt Whittock megfelelő időpontban felhangzó köhögései miatt tudott válaszolni az egymillió fontos főnyeremény előtti utolsó kérdésre is. Áprilisban, a másfél éves vita, illetve a több hetes bírósági eljárás után a tanár egy év felfüggesztett szabadságvesztést kapott, valamint közel 18 ezer font büntetés és perköltség megfizetésre kötelezték.

A kár pótlására Whittock a Köhögő hivatalos honlapja című website megalkotásával próbál munkát találni. A tájékoztató szerint Tecwen nyitott minden állásajánlatra, jelenleg pedig könyvet ír tapasztralatairól".

A botrányból nem csak Tecwen Whittock szeretne hasznot húzni. Még áprilisban, a nagy érdeklődést kiváltó ügy első bírósági szakaszának lezárása után a Celador vezetői bejelentették, szeretnék mozifilmen is megörökíteni Charles Ingram és társai, valamint a produkciós cég történetének közös pontjait.