Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szembesítőshow Balázzsal az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Május 5-től az RTL Klub új talkshow-t indít, amelyben látványos randevút szerveznek a műsor - egymással sokszor haragban álló - vendégeinek.
Vágólapra másolva!
Forrás: RTL Klub
A Szembesítőshow vezetője

A Szembesítőshow-ban, amelyet minden hétköznap délután fél ötkor sugároznak majd az RTL Klubon, mozgatható fallal választják el a szereplőket. A Szembesítőshow műsorvezetője, a Viva tévéből ismert Balázs a beszélgetést a színpad egyik felén kezdi el, úgy, hogy a másik, elkülönített részre érkező vendégek még nincsenek jelen. Az első meghívott után beszólított többi vendég sokszor nem tudja, ki ül a fal másik oldalán. A műsorvezető feladata, hogy a szereplők történetét elmeséltesse, majd előkészítse a találkozásukat, illetve ha rosszban vannak, kibékítse őket. Ha sikerül elérni a békülést, vagy azt, hogy a szereplők szemtől szembe is hajlandók legyenek beszélgetni egymással, a falat elhúzzák, a vendégek pedig hirtelen egymás mellé kerülnek.

A műsor bemutatóján a táncoslányok felvezetésével színpadra sétáló Balázs a Való Világ-ból nemrég kiszavazott Zsoltit faggatta, majd behívta a valóságshow-ból szintén kiesett Elvist, Ritát és Kismocsokot, akik a forgatókönyv szerint nem tudták, hogy a paraván mögött egykori lakótársuk ül. Az RTL Klub beharangozója szerint Balázs később, a műsorban is fogadja majd a Való Világ-ból távozó stúdiólakókat.

A Balázs-Szembesítőshow vezetője az RTL Klub mellett továbbra is szerepel majd a Viva zenecsatornán, amellyel az országos kereskedelmi adó együttműködési szerződést kötött. A megállapodás része a Viván sugárzott Barátok közt Klub is, amely az RTL Klub sorozatának kulisszatitkait mutatja be, emellett a zenetévé a szappanopera kétezredik részének megünneplésére hirdetett bulit élőben közvetíti.

Forrás: RTL KLub
A volt villalakók Balázs műsorának díszletei között

Balázs előre felvett új műsorának újságírók számára vetített részletei szerint a váratlan helyzetekre építő Szembesítőshow a hasonló, főleg amerikai műsorokból ismert hatáselemeket használja. A nyakbaborulós-veszekedős műsorban a haragban álló párok többek között az együtt szerzett szexuális élményeikről vitatkoznak a kamerák előtt. Balázs elmondta, hogy a veszekedésbe torkolló találkozások mellett örömteli randevúkat is szerveztek.

Az RTL Klub másik talkshow-ja, a Mónika több éve megy az adón, és rendre megelőzte tv2-s vetélytársát, a Claudia Show-t, amelynek már nem lesz több felvétele. Az ORTT Panaszbizottsága korábban mindkét műsort elmarasztalta.

A Panaszbizottság a Mónika március 17-i adását azért kritizálta, mert a testület szerint a műsort rosszkor és nem megfelelő jelzéssel sugározták, valamint a beszélgetés résztvevői ndokolatlanul durva verbális környezetben jelenítették meg szexuális élményeiket. A Claudia Show március 11-i adását szintén elmarasztalták. Az eljáró tanács szerint a műsorszám alapvető hangulatát a túlzottan szabados kifejezésekkel tarkított szexualitás uralta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről