1 milliárd dollár a kólavetélkedő győztesének

Vágólapra másolva!
A televíziózás történetének legnagyobb nyereményét kínálja az a show, amelyet, amerikai sajtóhírek szerint, a Pepsi és a Warner Bros tervez szeptemberre.
Vágólapra másolva!

Rekordösszegű díjat kínáló vetélkedő terveiről tárgyal a Pepsi és a Warner Bros. Az egyelőre meg nem erősített hírek szerint az új műsor főnyereménye 1 milliárd dollár, azaz 220 milliárd forint lenne, ami messze több az eddigi legnagyobb nyereménynél, 2 millió 180 ezer dollárnál. A közel ötmilliárd forintnyi fődíjat még 2001-ben nyerte meg egy férfi a Legyen ön is milliomos! (Who wants to be a millionare?) című show-ban, amelynek producere, Michael Davies szintén részt vesz a Pepsivel folytatott egyeztetésben. Az alapötlet szerint a műsort nem szakítanák meg reklámbetétekkel, mert a show maga lenne a hirdetés.

A több amerikai lap által megjelentetett hír szerint a televíziózás történetének legnagyobb díjával kecsegtető show szeptemberben kezdődne, és ezer játékos mérkőzhetne meg a pénzért. Az 1 milliárd dolláros műsorba azok juthatnának be, akik szerencsés kézzel olyan Pepsi-terméket vásárolnak, amelynek csomagolásában elrejtették a részvételre feljogosító jelölést.

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!

A részleteiben még nem ismert játék során, amely a tervek szerint az "idegek harca" lesz, végül egy versenyző maradna talpon, aki elnyeri a jogot, hogy megküzdjön a fődíjért. A hatalmas vagyonnak is beillő összeg ugyanis nem lenne garantált nyeremény, az utolsó versenyzőnek kétórás élő műsorban további feladatokat kellene teljesítenie, hogy övé lehessen a pénz. A tervezett játék leendő főszponzora, a Pepsi, a játékos számára legjobb esetre felkészülve, a sajtóhírek szerint, már tárgyalásokat kezdett a biztosítókkal, hogy a fődíj megütése esetén a pénzt pótolhassa. A Pepsi a játékról szóló híreket egyelőre nem erősítette meg, annyit azonban közöltek az űdítőitalgyártó cég részéről, hogy a műsorról szóló elképzelés "nagyon jó ötletnek hangzik".