Átalakul a Heti hetes

Vágólapra másolva!
Egy-másfél hónapon belül átalakítja Heti hetes című műsorát az RTL Klub - értesült a társaság több vezetőjétől szerdán a sajtó. Az átalakításra a gyengülő nézettségi mutatók miatt van szükség.
Vágólapra másolva!

Mint az RTL Klub közölte: változatlan tematikával, de új szereplők bevonásával folytatódó műsor módosításának okai között szerepelnek annak gyengülő nézettségi mutatói is. "A Heti hetes marad az, ami volt" közölte a sajtó érdeklődésére Kolosi Péter, a televíziós csatorna programigazgatója, elzárkózva attól, hogy további részleteket közöljön az átalakításról.

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat! Tudása mellett szerencséjét is próbára teheti, s végül még többet tudhat meg David Lynch és Mark Frost zseniális sorozatáról.

A Blikk kérdésére Ónódi György, a műsor főszerkesztője elmondta: a törzscsapaton semmiképpen nem akar változtatni. Korábban felmerült, hogy a nézettségi mutatók romlását annak köszönheti a csatorna, hogy a hetek kíméletesebbek a jelenlegi kormány tagjaihoz, mint az előző vezetéshez. A főszerkesztő azonban úgy véli, a műsor politikai hozzáálásán nem akarnak és a jelenlegi gárdával - melyhez ragaszkodik - nem is lehet változtatni.