Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gát új szappanoperát mutat be

Vágólapra másolva!
A Linda és a Família Kft. producere nem árulja el, melyik csatornán lesz látható az A Plaza.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGO A Família Kft. nyolc éven át, 350 epizódban volt látható a Magyar Televízióban. A szériának a pénzhiány vetett véget. Gát György a sorozat befejezése után másfél évvel újabb munkába vág bele. Ősszel indul az A Plaza című új szappanoperája.

A forgatókönyvön, valamint a felvételek előkészítésén húsztagú írógárda dolgozik. Mint a producer elmondta, a szappanopera hamarosan naponta, főműsoridőben lesz látható, de egyelőre nem árulta el, melyik csatornán. Gát György azt mondta, két országos csatornával tárgyalnak, akik megvennék a produkciót.

Gát György oldala az ELTE honlapjánhttp://emc.elte.hu/~hargitai/uj2emc/gatcv.html

A szappanopera érdekessége, hogy bevonja a sztori alakításába a nézőket. A televíziós premierrel egy időben felteszik a történetet az internetre is, és elfogadják a hozzászólók érdekesebb javaslatait a történet egyes szálainak folytatására.

A sorozatot a Csepel Plaza legfelső emeletén fogják forgatni. A produkciónak harminchárom állandó szereplője lesz, újra találkozhatnak a nézők a képernyőn a Família Kft. szereplőivel, többek közt Esztergályos Cecíliával, Ádám Tamással, Kárász Zénóval.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről