Radnai Svábyék produceri irodájához szerződhet

Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint az RTL Klub Reggeli, Delelő és Találkozások című műsora főszerkesztőjének, Radnai Péternek azért vált lehetetlenné a helyzete a csatornánál, mert egyik sztárjukat igyekezett a tv2-höz közvetíteni.
Vágólapra másolva!

Radnai Péter, az RTL Klub három műsorának (Reggeli, Delelő, Találkozások) főszerkesztője - mint tegnap megírtuk - a múlt héten felmondott. A Blikk információi szerint azonban egy nappal előbb kitiltották a tévétől, mert a Reggeli egyik sztárját igyekezett a konkurens csatornához, a tv2-höz átkövetkeztetni. Radnai Péter ezt tagadja.

- Nem csábítottam el senkit - mondja Radnai - bár úgy tudom, Stohl Andrást tényleg szerette volna megszerezni a tv2, de ő nemet mondott. Valóban leültünk egy vacsorára régi barátaimmal, Keresztyvel, Sványval és Stohllal, de akkor már beadtam a felmondásom.

Stohl András közölte a Blikk-kel, nem érti a Radnai körül kavargó vihart, hiszen minden pletykánál élesebb cáfolat az, hogy a napokban kétéves szerződést írt alá az RTL Klubbal. A színész azt is hozzátette, hogy évek óta jó barátja Radnainak, Svábynak és Keresztynek, nem most ültek le először dumálni fehér asztal mellé.

Radnai elmondta, hogy kétféle szerződése volt, az egyik az RTL Klubbal, a másik az IKO produceri irodával, de május 9-én az RTL Klubbal kötöttet a cég felmondta. Ő már március vége óta úgy érezte, hogy "megfagyott" körülötte a levegő. Majd ugyanezt tapasztalta a műsorait gyártó IKO produkció vezetője, Rákosi Tamás producer részéről.

- Mivel úgy éreztem, nem bíznak bennem, felmondtam. A pletykák és felmondásom között nincs összefüggés. A szerződésem szerint négy hónapig nem szerződhetek más csatornához. Ezt be fogom tartani - mondta Radnai.

A Blikk hírei szerint Radnai Péter a Naplót és az Aktívot gyártó Interaktív produceri irodához tart. Ezt megerősítette Sváby András is, akit Radnaihoz régi barátság fűz, hiszen már a királyi televízió Egyenlegében is dolgoztak együtt.

A Blikk úgy tudja, hogy Radnainak le kell töltenie az RTL Klubnál felmondási idejét. Az utódját már kinevezték: a Reggeli, a Delelő és a Találkozások főszerkesztője Schiwert-Takács László lett.

Korábban:
Radnai Péter távozik az RTL Klubtól