Vágó István szőke nőkkel játszik

Vágólapra másolva!
Szőke hölgyek társaságában búcsúzik pénteken a nyári szünetre készülő Vágó István és a Legyen ön is milliomos! műsora. Szeretnék bebizonyítani, hogy nem igaz a vicc: buták a szőke nők. A kvízmester különösen érzékeny erre, hiszen neje, Judit is szőke. Vágó egyébként új műsort tervez, de nyár végén természetesen a Legyen ön is milliomos! is újra jelentkezik.
Vágólapra másolva!

Vágó István és a Legyen ön is milliomos! pénteken elbúcsúzik, ám csak néhány hónapra, hiszen az RTL Klub sikeres produkciója nyár végétől folytatódik. A szezonzáró adásban a kvízmester csak szőke hölgyekkel játszik. Eleve úgy is hirdették meg az adást, hogy ilyen nők jelentkezését várják. A játékra vállalkozók ugyan még nem tudták, de számukra egy külön kérdéscsomag készült. Új adatbázis került a gépbe, amelynek minden kérdése összefügg a nőiességgel és a szőkeséggel.

Vágó István a műsorral kapcsolatban elárulta, hogy be akarják bizonyítani: alaptalanok a szőke nős viccek. "Nekem személyesen is közöm van ehhez a dologhoz, hisz a feleségem, Judit is szőke" - mesélte a kvízmester.

Vágó azt is bevallotta, hogy neki mindig a nők felé húz a szíve. Néha mondogatja is magában: állj le, nem segíthetsz többet! A kvízmester tapasztalatai szerint a nők a földrajzi és a sporttémában kevésbé tájékozottak, de általában sikeresebbek a művészeti kérdésekben.

A műsorvezető csak keveset pihen a nyáron. Barátokkal indul Dániába nyaralni, majd augusztus elején több koncertet ad a Favágók zenekarral, s persze dolgozik is. Vágó az új műsorát készíti elő, amelynek rövidesen megkezdődnek a próbafelvételei. Az RTL Klub sztárja a műsorral kapcsolatban csak annyit árult el, hogy ezúttal nem játékkal jelentkezik majd a képernyőn.

Korábban:
Vágó István és a Heti Hetes nyerte a közönségdíjat

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Vágó-képek

Fórum:
Önjelölt milliomosok "általános müveltsége"