Ágnes betoppan a Barátokhoz

Vágólapra másolva!
A megkerült Berényi Ágnes hétfőn érkezik meg a Barátokhoz. Az új szereplőt Szabó Margaréta alakítja majd.
Vágólapra másolva!

Nem kis izgalmat okozott családtagjainak az önfejű szöszi, Berényi Kata a Barátok közt című sorozatban. Makacsul és ellentmondást nem tűrően kereste az elvesztett nagyszülőket a vidéket járva. Sajnos nem járt sikerrel a kutatómunka, hiába járt Kata - Juga Veronika - az önkormányzatokhoz, csupán azt tudta meg, hogy sohasem ismert nagyapja is eltávozott nagyanyja után. A papa, András, a nagybácsi, Miklós, és a mama, Zsuzsa is megnyugodhatott.

Kata persze nem nyugodott. Idővel kiderült, hogy van még egy Berényi leszármazott, bizonyos Ágnes. A szőke Berényi-lány tovább járt a titkok nyomában, és most nem eredménytelenül.

Berényi Ágnes, a vidéki rokon hétfő este betoppan családjához és a Barátok közé. A szerepről annyit lehet tudni, hogy nem csak néhány epizód erejéig tart.

A rendezők azt ígérik, Ágnes igazán érdekes figura lesz, aki ugyancsak megosztja majd a sorozat rajongói táborát. Az új karaktert Szabó Margaréta alakítja majd, aki minden bizonnyal sok új színt visz majd a szappanoperába. A vörös hajú, magabiztos színésznő azt állítja, nemsokára önálló topicja lesz az ország portáljainak fórumain.


Korábban:
Kertész Vilmos milliomos akar lenni
Új család a "Barátok közt"-ben

Fórum:
Barátok közt (BKFC3)

Ajánló:
Minden, ami Barátok közt