Anettka csak éjjel vetkőzhet

Vágólapra másolva!
Az ellentmondásos műsorvezetőnőért állítólag négy csatorna is tárgyalásokat folytat. Addig is marad azonban a Budapest Tvnél, ahol most beindult reggeli műsorában, az Elképesztő ébresztőben szórakoztatja közönségét. Az ORTT előírásai szerint itt viszont nem tárulkozhat ki teljesen.
Vágólapra másolva!

Anettka már az RTL Klubon is megkezdte menetelését, de látható lesz a tv2-ben is. A Blikk megtudta, a Budapest Tv excentrikus műsorvezetője csak olyan szerződést hajlandó kötni, ami nem erőltet rá például kosztümöt. Az Elképesztő ébresztőben is rövidnadrágban és bőrdzsekiben ült a kamerák elé.

A reggeli műsor meglehetősen sajátságos. Nincs benne sem időjárás, sem hírek, van viszont a nézőkkel, Ihos Józseffel, Csala Zsuzsával, Bach Szilviával és Sáfár Anikóval fecsegő Anettka hatalmas dózisban.

Anettkát a háromórás menetelés nem fárasztja, mint ahogy a hajnali fél ötös kelés sem. Volt idő, amikor 16 műsort vezetett különböző csatornáknál. Büszke is teherbírására.

Idomait persze nem mutatja be úgy, mint szombat éjszakai műsorában. Ezt ugyanis büntetné az ORTT. Öltözékén azonban nem változtat. Marad, amilyennek megszoktuk, sortban és bőrdzsekiben. Ez utóbbi azonban - megfelelő szögből - megmutat belőle valamit.

A műsorvezető azt is elmondta, rövidnadrágból több mint harminc, bőrkabátból pedig legalább öt darabja van, s az sem igaz, hogy mindig ugyanabban a bakancsban látni őt. Ebből is van jó néhány. Egy telefonáló azt kérte, szeretné látni Anettka bicepszét, így hát topban vezeti az adást.

Anettka egyébként már nem csak a Budapest Tvn látható. Az RTL Klubon is megkezdte már a szereplést, szó volt róla a Találkozásokban, szereplője lesz a Mónika-show-nak, portrét készít róla a Fókusz. Anettkáért egy negyedik adó is folytat tárgyalásokat, azt azonban, hogy melyik ez a csatorna, nem volt hajlandó elárulni.