Kertész Vilmos milliomos akar lenni

Vágólapra másolva!
Nem először találkozik egymással Vágó István, a Legyen ön is milliomos! műsorvezetője és Várkonyi András, a Barárok közt című sorozat Kertész Vilmosa. A színész és a televíziós személyiség már számtalan alkalommal üdvözölte egymást személyesen. A szappanopera Apusa viszont most játékos lesz a kvízműsorban.
Vágólapra másolva!

Várkonyi András magánemberként rendszeres nézője a Milliomosnak. "Elég közel van az adás a Barátok közthöz, amit, ha otthon vagyok, mindig nagy figyelemmel követek. Érdekes számomra a történet, hisz legalább két hónappal előbbre járunk a forgatásokkal. A Legyen ön is milliomos! kérdéseit pedig fejben meg is oldom. Talán jelentkezhetnék a valóságban is, mert általában eltalálom a helyes választ. Az viszont végtelenül bosszant, amikor ott ül valaki és alapdolgokat nem tud."

Várkonyiék amúgy elég játékos família. Rendszeresen actitvityznek. A családfő szerint nála ez a foglalkozással jár. "Egy színésznek nem gond elmutogatni valamit. És remekül össze lehet veszni velem ilyen alkalmakkor, bizonyíthatják otthon."

Várkonyi András kapcsolata időközben remekül alakult a kvíz műsorvezetőjével, Vágó Istvánnal. "Az RTL Klub születésnapi partiján még együtt is énekeltünk Vágó Istvánnal. Sőt Delhusa Gjon is beszállt. A Vágó-műsor buliján meg nagy nehezen sikerült egy Milliomos társasjátékot szereznem Istvántól. Végigmentünk a kérdéseken."

Vágó Istvánban is megvan a kölcsönös érdeklődés az RTL Klubon futó sorozat és annak szereplői iránt. "Amikor tudom, nézem a Barátok köztöt. Előtte meg a saját műsoromat. Nekem nagyon tanulságos a dolog, sokkal közelebbről látom a játékos arcát, mint a vetélkedőben, azt figyelem, milyen mimikai elemmel árulja el magát, mibe lehetett volna még belekötni. Ami azt illeti, ilyen típusú versenyzővel, mint amilyen Várkonyi András-Kertész Vilmos, a játékba is szívesen találkoznék."