Sztárok csatlakoztak a megújult Dunához

A Család-barát műsorvezetői
Vágólapra másolva!
Közismert és népszerű műsorvezetőkkel találkozhatnak a nézők a megújult Dunán. A már jól ismert arcok mellett Verebes Linda, Vágó Bernadett, Pindroch Csaba, Miller Zoltán és Kautzky Armand is a nemzet televízióját erősíti, amely új és megújult napi tartalmakkal, showműsorokkal és új műsorvezetőkkel várja a nézőket a legmodernebb technológiával felszerelt környezetben. A látványos és minőségi változás az egész évet végigkíséri.
Vágólapra másolva!

Családi magazinok

Megújulva, közkedvelt arcokkal tért vissza a Duna népszerű, élő magazinműsora, az idén 14 éves Család-barát is. A két ismerős arc, Rátonyi Kriszta és Novodomszky Éva mellett a NYÁR 21 műsorvezetői, Fodor Imre, Somossy Barbara és Forró Bence, valamint a Jászai Mari-díjjal elismert színművész és szinkronszínész, Kautzky Armand is csatlakoztak a stábhoz. Az új, modern több térből álló stúdióban továbbra is gondolatébresztő és ismeretterjesztő beszélgetések, kulináris élvezetek és sztárvendégek várják a nézőket a megszokott időpontban, minden hétköznap 10:25-től élőben a Dunán. Válogatás is készül a hét legjobb pillanatiból, amit szombatonként 10:30-tól láthatnak a nézők.

A Család-barát műsorvezetői Forrás: MTVA

Új díszletben változatlan tartalmi sokszínűséggel fogadja a nézőket az Almárium is. A hétköznap 14:20-tól látható közel egyórás magazinműsor elsősorban az idősebb korosztálynak kínál hasznos tanácsokat: útmutatást az internet világáról, életmód-tanácsadást, szabadidős tippeket. A nézőket továbbra is az egyik héten Radványi Dorottya, míg a másikon Banner Géza köszönti.

A nagy érdeklődés miatt az Önök kérték Bényi Ildikóval már nemcsak keddenként, hanem minden hétköznap délután 15:25-től várja a nézőket, az adásokat pedig rendszeresen megismétli a Duna World, 18:30-tól. A hétköznap 17 órakor látható Ridikül arculata is megújult, ám a lebilincselő beszélgetések megmaradnak Dióssy Klárival.

Új környezetben fogadja a nézőket a vasárnap 16:10-kor kezdődő Hogy volt?! című műsor, a 18:45-től látható Családi körben pedig új műsorvezetőkkel találkozhatnak. Rókusfalvy Pál és Lili apa-lánya párosát ugyanis a közkedvelt színészházaspár, Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda váltotta.

Megújulnak a vallási tartalmak is, havonta változó tematikájú magazinműsorok, riportok, tematikus interjúk, valamint kerekasztal-beszélgetések is helyet kapnak a programkínálatban a vasárnapi szertartás-közvetítések mellett. A legértékesebb tartalmakért érdemes feliratkozni a legnépszerűbb videómegosztó portálon a Bizony, Isten! csatornára.

Forrás: MTVA

Új sorozat

Január 22-én indította el új saját gyártású sorozatát a Duna. A hétköznap 18:45-től látható Álmok álmodói híres magyarokat mutat be, úgy ahogy még nem láthattuk őket. Az izgalmas sorozat varázslatos, eddig ismeretlen történeteket mesél el legendás magyarokról különleges módon.

Showműsor és játék

A nemzet televízióján látható szombat esténként A Dal 2022. A nagyszabású élő showműsor új szériájának zsűrijében Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter keresi a közönséggel együtt az év hazai slágerét. A négy válogató adásban összesen 40 produkció mutatkozik be. Újdonság, hogy valamennyi előadás élőben hangzik el a színpadon, a két elődöntőben már akusztikus feldolgozásban. A döntőben a dalok a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében lesznek hallhatók. Szombatonként 19:35-től a fantasztikus dalok és zsűri mellett a show két házigazdája, Rókusfalvy Lili és Király Viktor várja a nézőket.

A Dal 2022 zsűrije: Mező Misi, Wolf Kati, Egri Péter és Ferenczi György Forrás: MTVA / Sárosi Zoltán

A játék sem maradhat el, új műsorvezetővel, Pindroch Csabával és új csapatkapitányokkal, Miller Zoltánnal és Vágó Bernadett-tel tért vissza a Magyarország, szeretlek! a megújuló Duna képernyőjére. Az ország közkedvelt vetélkedő showműsorának tizenegyedik évada január 30-án debütált. A műsor történetében először egy házaspár tölti be a csapatkapitányi szerepet. Miller Zoltán és Vágó Bernadett vezetésével hétről-hétre összemérik tudásukat a „zöldek” és a „pirosak”. A két népszerű musical énekes garantáltan új színt visz a zenés műsorba, amelyben jól ismert magyar slágerek is főszerepet kapnak. Teljesen megújult a műsor arculata és díszlete is. A magyar tájegységekre jellemző szimbólumok jelennek meg a műsorban, amelyben ikonikus épületek sziluettjei teszik izgalmassá a látványvilágot. Kiemelt szerep jut a zenének, éppen ezért központi helyen, élőben játszik a hétfős zenekar. A jól ismert főcímdal, amely egybeforrt a műsorral, új hangszerelést kapott. A közkedvelt vetélkedő vasárnap 19:45-től szórakoztatja a Duna nézőit.

Forrás: MTVA