Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Folyatódik a Duna Televízió sikersorozata

Vágólapra másolva!
Több tízezren követik minden héten csütörtök este a Duna Televízión a tavalyi évben is nagy népszerűségnek örvendő Tóth János sorozatot. Az első évadban a Munkaügyekben megismert Tóth János (Mucsi Zoltán) miután kirúgták a hivatalból kétes üzleti manőverekbe bonyolódva próbált lavírozni – a lehető legkevesebb sikerrel. Még szerencse, hogy megismerhette Valikát (Bozó Andrea), a bájos takarítónőt és kutyaidomárt, aki nem fél a lehetetlentől sem, de sérült amygdalája miatt ha akarna sem tudna.
Vágólapra másolva!

Tóth János továbbra is előszeretettel táncol mások idegein azonban hál istennek Valikára ez nem hat. Nem csoda, hogy a második évadra egymásra találtak és boldog párként élik napjaikat János unokaöccse, Balázs (Csémy Balázs) lakásában, aki rövid úton elköltözik, mielőtt megbolondulna a szerelmesektől.

Bozó Andrea, Mucsi Zoltán Forrás: Megafilm
Bozó Andrea, Mucsi Zoltán Forrás: Megafilm

Az új albérletben Balázs érdekes társaságba csöppen, Sziszkó (Sodró Eliza) és Zsombor (Molnár Áron) lakótársa lesz. Sziszkó Valika unokahúga, csinos, fiatal, bohó és odavan Zsomborért. Zsombor intelligens, sármos és még vicces is.

Csémy Balázs, Sodró Eliza Forrás: : Bara Szilvia, Piti Marcell

Csémy Balázs, Molnár Áron Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Az egyetlen bökkenő, hogy pap. Balázsnak azonban még ez is kapóra jön, hiszen Zsombor miatt nagyon sok csinos lány jár a misékre. Ervin (Takátsy Péter) a sikeres gyógyszerügynök és csajozó művész felkarolja Balázst és nem csak a karrierjére nézve hasznos tippekkel látja el, de megmutatja neki a csajozási fortélyait is. A siker garantált.

Takátsy Péter, Csémy Balázs, Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Gáspár Kata, Csémy Balázs Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Valika eközben új karriert épít a közeli Malacos gyorsétteremben ahová János is követi, de neki csak a takarítói pozíció jut így Valika egyszerre lesz a felettese és a kedvese is.

Bozó Andrea Forrás: Megafilm

Bozó Andrea, Mucsi Zoltán, Egger Géza Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Ha ez nem lenne elég egy-egy veszekedéshez, kollégájuk László (Egger Géza), a bölcsész szakos gyorséttermi eladó mindig tud egy-két jó szót szólni főhősünkhöz a nehéz pillanatokban. Nem csoda, hiszen fülig szerelmes Valikába, mióta először meglátta.

Egger Géza, Mucsi Zoltán Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Bozó Andrea, Mucsi Zoltán, Egger Géza Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Forrás: Bara Szilvia, Piti Marcell

Hogy lehet-e templomban csajozni? Megőrjíti-e végül Valikát János - vagy ő maga őrül meg szépen lassan? Mekkora kihívás papként, hogy hűséget és nem vakságot fogadott Zsombor?

Csütörtök esténként 20:25-től a Duna Tv-n kiderül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről