Mindent a mobiltelefon-tartozékokról!

Vágólapra másolva!
Ahelyett, hogy össze-vissza szaladgálnál egy mobiltelefon és az összes tartozék után, inkább állj meg annál a boltnál, ahol mindet megtalálhatsz! Ráadásul, ha rám hallgatsz, kimozdulnod sem kell otthonról.
Vágólapra másolva!
Forrás: Shutterstock

Ha olyan vagy, mint én és mindig azon gondolkodsz, hogyan lehet kihozni a legtöbbet a mobilodból, akkor valószínűleg egynél több kiegészítőt is használsz. Éppen ezért elárulom, én hol szereztem be a Huawei P Smart 2019 mobilomhoz a kiegészítőket.

Forrás: Emag.hu

Számomra a legjobb megoldás az eMAG volt. Amióta az Amazon modellt követve a népszerű online áruház piactérré is vált, rendkívül változatos telefonokat és tartozékokat találok itt. Azt hiszem nem telik el úgy egy hónap, hogy ne vásárolnék valamit az eMAG-on a mobilomhoz.

A legtöbbször kábeleket veszek. Két macskám van, akik imádnak játszani ezekkel, ezért elég gyakran fel kell töltenem a készletet. Nekem C típusú USB kábelre van szükségem, amit nem árulnak olyan sok üzletben, mint micro USB kábeleket, amelyeket akár egy benzinkúton is be lehet szerezni. Szerencsére az eMAG-on sokféle töltőkábel található, különböző árkategóriában és általában egy-két napon belül már ki is szállítják a rendelésemet.

A védőtok szintén fontos kiegészítő, amely megóvja a véletlen leejtések okozta sebektől a telefont, ezért kifejezetten ajánlom, hogy te is szerezz be egyet! Én rögtön háromfélét vásároltam, így öltözékemhez is tudom igazítani a tokokat, miközben mindig megfelelően védett lesz a készülékem. Tipp: az eMAG-on többszáz védőtok közül választhatsz, nézz körül!

Legutóbb egy 18 000 mAh-es külső akkumulátort vásároltam, mert túl sokat babrálom a telefonomat, ami aztán mindig a legkellemetlenebb pillanatban merül le. A hátizsákomban lévő külső akkumulátor viszont azóta mindig velem van, így többé nem kell a lemerült telefonom miatt aggódnom. Az eMAG-on sokféle külső akkumulátor érhető el, neked már csak választanod kell közülük.

De ha esetleg te mást keresel, akkor is megéri körülnézni, hiszen rengeteg egyéb kiegészítő is található az oldalon, csak látogass el az eMAG honlapjára!