Csúcsmobil-szint elérhető áron

Vágólapra másolva!
A Huawei Nova 5T prémium funkciókat hoz a középkategóriába
Vágólapra másolva!
Forrás: Huawei

Az elmúlt években kénytelen-kelletlen hozzá kellett szoknunk, hogy a legerősebb, legtöbb tudással rendelkező csúcsmobilok árazása a csillagokig szárnyalt, ezért sokaknak vagy lejjebb kell adniuk az igényeiket, amíg egy megfizethető árcímkével ellátott telefont találnak, vagy jön a meghúzott derékszíj, a száraz kiflivég és a nem tervezett hitel. Szerencsére van olyan készülék is, amely a prémium kategóriás telefonok tudását és minőségét már középkategóriás áron is elérhetővé teszi, kiváló példa erre a Huawei Nova 5T.

Nézzük sorban, milyen csúcsközeli tulajdonságok szólnak a Nova 5T mellett. Ott van először is a P30 Pro modellben is használt, villámgyors Kirin 980 processzor, amely nem csak elegendő erőt ad a legújabb alkalmazások és játékok futtatásához, de kifejezetten energiatakarékos is, tehát nem kell folyamatosan azt figyelni, hol találunk aljzatot töltéshez. A 6 GB RAM-mal együtt sem a nagyfelbontású videózás, sem az egymás mellett használt appok futtatása nem okozhat problémát. Ha már a fogyasztásról szó esett: az akku 3750 mAh kapacitása és a rendszer energiatakarékos beállításai is segítenek abban, hogy egy feltöltés után sokáig rendelkezésre álljon a telefon.

A kamerák bősége is multifunkciós eszközzé teszi a Nova 5T-t. A 48 megapixeles óriás-kamera mellett találunk nagylátószögű lencsét lenyűgöző tájképekhez, makrólencsét az apró, közeli témákhoz, és bokeh szenzort a modellek körül művészien elmosódó hátterekért. Még szelfiket is 32 megapixeles előlapi kamerával készíthetünk, szóval nem elmosódott, bélyegméretű paca lesz az eredmény, ha magunkat fotózzuk.

A belső értékek mellett pedig érdemes a külcsínről is beszélni, ugyanis a mobil kialakítása kiválóan beleillik a csúcskategóriába. Az izgalmas színek (például a meglepő, de elegáns lila) miatt biztos, hogy nem fogjuk mások elől rejtegetni a készüléket. Aki pedig szereti a nagy kijelzőt de a tepsi méretű mobilokat már nem annyira, annak jó hír, hogy a 6,26 hüvelykes kijelző ellenére a vékony kávák miatt kifejezetten kompakt lett a telefon. Az élek kialakítása miatt kényelmes fogni a Nova 5T-t, amely kicsúszni sem fog a kezünkből, és nem is nyomkodunk akaratlanul mindenféle ikont a készüléket tartó kezünkkel. Szóval nem csak zsebpénz-, de zsebbarát is egyszerre a Huawei Nova 5T, ezért bátran ajánlható mindenkinek, aki eddig csak vágyakozva nézte a legmenőbb telefonokat.