Hol találom a piac kedvenc telefonjait?

Vágólapra másolva!
A megfelelő telefon kiválasztása mindig nagyon nehéz, ezért most megpróbálunk segíteni benne. Pénztárcánknak és ízlésünknek megfelelőn vásárolhatunk csúcskategóriás készülékeket olyan márkák közül, mint például az Apple, Samsung, Huawei de még sorolhatnánk a neveket, akik a megbízhatóság jelképei.
Vágólapra másolva!
Forrás: Shutterstock / Josep Suria

Eladó telefonokat számtalan webshop kínálatában találhatunk, azonban fontos, hogy megbízható webáruházat válasszunk a vásárlásunkhoz, és a termék ne csak a kosarunkba, hanem fizikailag is eljusson hozzánk.

Egyre inkább jellemző, hogy az emberek az online lehetőségeket keresik, hiszen olyan webshopokban, mint például az eMAG, széles kínálat várja őket, ezáltal nagy az összehasonlítási lehetőségük. Ugyanez viszont nem mondható el a kisebb üzletekről, ahol a kívánt modellt valószínűleg nem találja azonnal raktáron.

Jelenleg a legnépszerűbb, piacon már megjelent készülékek a Samsung Galaxy S10, Huawei P20, Huawei Mate 20, iPhone X, iPhone XR és Honor 8A.

Ami a Samsung Galaxy S10-et illeti, köztudott tény, hogy a Samsung igyekszik mindig a legjobb minőségű telefonokkal előrukkolni. Ez a modell megfelel minden olyan kritériumnak, amelyre vásárlóként gondolhatunk, szükségünk lehet: megjelenés, kijelző, hang, kamera, processzor.

A Huawei Mate 20 kapcsán csak elmondhatjuk, hogy a márka túltett önmagán ezzel az okostelefonnal, amelynek minden megoldása prémium: a megjelenéstől és a működési sebességtől a kép- és a hangminőségén át egészen az akkumulátor élettartamáig.

A Honor 8A meglepő módon nem rendelkezik kettős kamerával, viszont a képek és a videófelvételek kivételes minőségűek és a kijelző elég nagy ahhoz, hogy élvezetes legyen a filmnézés vagy a játék.

A két Apple modell, az iPhone X és az iPhone XR a várakozásoknak megfelelően az élmezőnyben van, mivel az Apple termékeit mindig olyan minőségben szállította, amely meghaladta a piac összes várakozását.

Összefoglalva: ha különleges telefont keres, akkor ezeket a modelleket javasoljuk, jelenleg ezek a piac kedvencei – nem véletlenül!