A tökéletes notebook nyomában

Vágólapra másolva!
Ezek a leggyakoribb vásárlási parák, amiket mindenki átél.   Elég kicsi, elég erős? És ha leejtem? Csak pár azok közül a félelmek közül, amelyek elfogják a felhasználókat, mielőtt megvásárolnák a „tökéletes” PC-t. Az öreg motorosok közül persze sokan még asztali gépre esküsznek, de a legtöbb felhasználó számára a kényelmi szempontok általában sokkal fontosabbak. A népszerű „notebookparák” könnyen elvehetik a vásárlók kedvét az egyébként kiváló termékektől. A Huawei MateBook 13” megnyugtató választ jelenthet a vásárlók leggyakoribb aggályaira.
Vágólapra másolva!
Forrás: Huawei

A talán leggyakrabban felmerülő probléma a notebookokkal kapcsolatban az, hogy teljesítményük általában gyengébb, mint a hagyományos személyi számítógépeknek, ráadásul sok esetben az akkumulátoruk sem bírja sokáig. Tény, hogy a gamerek számára már léteznek igazi „izom- PC-k”, de a halandó embernek egy hétköznapi használatra alkalmas gépre van szüksége, ami idomul a mindennapjaihoz. A MateBook 13” azoknak készült, akik megbízható, mobil társat keresnek a munkához és a szórakozáshoz. A notebook Intel® Core™ i5-8265U processzora és a 8GB RAM a garancia arra, hogy a felhasználó nem marad üzemidő nélkül. A MateBook 13” egy töltéssel akár 10 órán keresztül is szolgálatra készen áll, így gond nélkül elvégezhetjük a mindennapi feladatokat, és levezetésként akár egy kanapén kucorgós Gyűrűk Ura maraton is belefér. A készülék a home office-ozóknak is jó barátja, hiszen 42 Wh-os akkumulátorának mindössze negyedórára van szüksége ahhoz, hogy elérje a 2,5 órás munkához szükséges töltöttséget.

Sokan tartanak attól, hogy a folyamatos használat során kár éri a notebookjukat, megsérül a képernyője, vagy károsítja az eszközt a víz vagy a por. A MateBook 13” alumínium háza a készülék testét, Corning Gorilla Glass üvege pedig a kijelzőt védi az efféle káros hatásoktól, így utazás közbeni munkavégzésnél vagy szokatlan környezetben való filmnézésnél sem kell félnünk, hogy véletlenül megsérül az eszközünk. A MateBook 13” jól bírja a strapát: az ujjlenyomat-gátló bevonat megóvja a gépünket akkor is, hogyha éppen evés közben használjuk, vagy a gyerekünk, kutyánk, kistestvérünk összemaszatolja a kijelzőt.

Gyakran előkerül az a félelem is, hogy a folyamatos használat és a gép ölünkben tartása a kanapén vagy az ágyban annyira felmelegíti a notebookokat, hogy hamar tönkremennek. A Huawei MateBook 13” esetében azonban ettől sem kell tartani. Az úgynevezett Shark Fin 2.0 ventilátortechnológia gondoskodik a megfelelő hűtésről, ennek köszönhetően az eszköz az átlagnál 25 százalékkal nagyobb ventilátorsebességre és levegőbefújásra képes. A notebookunk nem melegszik majd fel és nem gyújtjuk magunkra a tollpaplant sem.

A Huawei legújabb notebookja eloszlatja vásárlói félelmeinket, és biztosít róla, hogy megfelelő döntést hoztunk.