iPhone XR rajt az iSTYLE-ban!

Vágólapra másolva!
Végre Magyarországon is kapható a szeptemberben bemutatott iPhone XR, amely nem csak tudásával, hanem ütős színeivel és kedvező árával is kitűnik. A budapest Árkád bevásárlóközpontban található iSTYLE egy exkluzív rendezvény keretei közt ünnepli a rajtot. Gyere el és légy az első tulajdonosok között!
Vágólapra másolva!
Forrás: iMagazin

Van, amire megérni várni. Ilyen az iPhone XR is, amit ugyan az iPhone XS és XS Max készülékekkel együtt mutattak be, de csak most érkezett meg hazánkba. Ki mondta, hogy nem lehet csúcskészüléked kedvező áron? Az iPhone XR szinte mindent tud, amit nagyobb testvérei. Az eddigi legerősebb kijelzőüveg és az ellenálló alumínium keret gondoskodik a készülék strapabíróságáról. Soha egyetlen iPhone sem érkezett még ennyi színben. Választhatsz fehér, fekete, piros, korall, sárga, kék árnyalatok közül.

A Liquid Retina kijelző az eddigi legfejlettebb LCD panel, ami valaha iPhone-ba került. Az egyedi technológiai megoldásoknak köszönhetően az egész előlap egyetlen nagy képernyő, minimálisan vékony kávával körbeölelve. Ezt egyedül a legmagasabb biztonsági képességeket biztosító Face ID arcfelismerő-rendszer szenzorai törik meg, amely segítségével egyetlen pillantással feloldhatod az iPhoneod.

Sose volt még ennyire egyszerű lélegzetelállító minőségű képeket készíteni telefonnal. A legmodernebb hardveres és szoftveres megoldásokat alkalmazó egylencsés kamerát professzionális fotósok is előszeretettel használják világszerte. A mesterséges intelligenciához kapcsolódó feladatokat egy külön segédprocesszor végzi, lehetővé téve ezzel a népszerű Portrémód, a Smart HDR funkciókat. Ha egy csúcstechnológiás képességekkel rendelkező telefonra vágysz kedvező áron, az iPhone XR a tökéletes választás. Hagyd, hogy lenyűgözzön, gyere és próbáld ki a készüléket az iSTYLE-ban.