Háromra mindenki fotós!

Vágólapra másolva!
Mutatunk 5 tippet, hogy belőled is Insta-sztár lehessen!   Tudod mi a közös Kylie Jenner-ben és a Hadid testvérpárban? Mindannyian a róluk készült profi fotóknak köszönhetően váltak világhírűvé. Érdekel, hogy csinálták? A recept egyszerűbb, mint gondolnád! Azt nem ígérjük, hogy egy csapásra letaszítod a Kardashian-klánt a közösségi oldalak trónjáról, de mutatunk pár szuper tippet, amivel Te is Insta-guru lehetsz, ezúttal a Huawei P20 Pro segítségével.
Vágólapra másolva!
Forrás: Huawei

1. A stílus maga az ember

Mi lehet a többmilliós követőtáborral rendelkező Selena Gomez titka? A kulcsszó az egyediség. Ha az Instagramon törsz babérokra, a legfontosabb dolog, hogy megkeresd a saját stílusod. Ezt sokféleképpen kifejezheted, például a posztok szövegeivel, képeid hangulatával és az általad használt emojikkal is.

2. Készülj fel!

A fotóid készítésénél mindenképp szánj időt a koncepció kigondolására. Érdemes kerülni például a túl erős, illetve nagyon színes világítást, a legjobb, ha természetes fényforrást keresel. A fény mellett a megfelelő eszköz kiválasztása szintén fontos, törekedj ebben is a tökéletességre. A Huawei P20 Pro a mesterséges intelligenciát (AI) hívta segítségül a fotók megfelelő fényhatásainak kiválasztásához. A telefon a környezeti hatásoknak megfelelően állítja be a legjobb fotózási módot, így biztos lehetsz benne, hogy természetes hatású, tökéletesen részletgazdag képek készülnek rólad.

Forrás: Huawei

3. Ne félj az új dolgoktól!

A kreatív posztok felkeltik az Instagram népének figyelmét. Elsőre lehet, hogy meredeken hangzik, de a gyér fényviszonyok között készült képek kuriózumnak számítanak, még a nagy Insta-példaképek oldalain is. Miért is ne próbálnád ki? A Huawei P20 Pro beépített éjszakai módjának használatával különleges hangulatú fotókat készíthetsz, amelyek gyenge fényviszonyok között is élesek lesznek, és még állványt sem kell használnod. Bátran ossz meg videós tartalmakat is: a készülékkel szórakoztató és látványos slow-motion videókat készíthetsz, amelyek garantáltan népszerű bejegyzések lesznek a közösségi oldalad posztjai között.

Forrás: Huawei

4. Le az életlen képekkel!

Nincs annál nagyobb fotós baki, mintha életlen képet töltesz fel a socialmedia-profilodra. Ez az a hiba, amit még a laikusok is azonnal kiszúrnak. Tudjuk, nem egyszerű parancsolni a remegő kezeknek, de egy profi eszköz nagy segítségedre lehet ebben is. A jövő feltörekvő socialmedia-sztárjai számára az egyik leghasznosabb AI funkció a P20 Pro-ban épp ezért a képek stabilizálása. A mesterséges intelligencia ugyanis megakadályozza, hogy a kezed remegése, vagy bármilyen más zavaró tényező hatással legyen a végeredményre, és nem hagyja, hogy a fotóid elmosódjanak.

5. Csínján a szépítéssel!

Az egyik leggyakoribb hiba, amit egy reménybeli Instagram-díva elkövethet, ha "túltolja” a szépítő módot. A közösségi média-oldalakon sok olyan képpel találkozhatunk, amelyek első ránézésre a Barbie babákat juttatják eszünkbe: a bőr ilyenkor szinte ijesztően fényes és plasztikus. A kívánt hatást csak jól fényelt, tökéletes minőségű fotókkal érheted el. Ebben a P20 Pro 3D portré megvilágítási módja lehet a segítségedre, mely kiemeli az arc legapróbb, finom kontúrjait és a bőrtónus természetes szépségét is.