Ez a telefon garantáltan nem kerüli el a figyelmet. Itt a Honor 9!

Vágólapra másolva!
A Honor 9 gleccserszürke és sarkvidéki kék árnyalatban egészen új színeket hoz az okostelefonok világába. A külső azonban nem minden, a készülék szoftvere és hardvere is megállja a helyét a csúcskategóriában, emellett pedig az ára is kedvező.
Vágólapra másolva!
Forrás: HONOR

A Honor az egyik leggyorsabban növekedő okostelefon e-brand a globális piacon, olyan mobilokat és mobil kiegészítőket kínál a vásárlóknak, amelyek alapvetően a jó ár-érték aránnyal tűnnek ki a mezőnyből és a csúcskészülékekre jellemző funkciókkal is rendelkeznek. A márka 2014-ben debütált Kínában, Magyarországra pedig 2014 végén érkezett meg, tehát alapvetően egy friss brand-ről van szó. Ma már 74 országban van jelen.

A márka mottója a 'For the Brave', azaz 'A Bátraknak', amely azoknak a fiataloknak szól, akik felvállalják önmagukat, akik nem félnek kipróbálni magukat extrém helyzetekben.
A termékfejlesztések során a Honor figyelembe veszi ezen célcsoport igényeit. A felhasználói visszajelzések alapján alakítja ki az új modelleket, hogy azok illeszkedjenek az Y generáció életviteléhez és segítsék őket a gyors kommunikációban, valamint hogy a készülékek elérhetőek legyenek számukra.

Nyáron Berlinben mutatták be a Honor 9-et, amely amellett hogy gyönyörű és egészen formabontó design-nal került az üzletekbe, a legújabb csúcs funkciókkal is rendelkezik. A modern dizájnnal, a váz fényjátékával és a különleges színekkel kitűnik az okostelefonok közül. A dizájn viszont csak egy dolog, a Honor 9 teljesítményben és kamera funkciókban is felveszi a versenyt a felső kategóriában.

Forrás: HONOR

A Honor 9 12 MP + 20 MP-es hátlapi dual kamerát kapott, amely gyenge fényviszonyok között is képes lenyűgözö fotókat készíteni. Az RGB lencse színhűen rögzíti a legapróbb részleteket is, míg a monokróm lencse olyan további kontrasztot és élességet biztosít, amire a hasonló pixelnagyságú RGB lencse nem képes. A monokróm lencse önmagában is működik, így valódi fekete-fehér képeket is készíthetünk vele. Sokan nem tudják, de az egyik első dual kamerás okostelefon a Honor 6 Plus volt még 2015-ben, a dupla kamerás megoldás pedig tavaly lett igazán népszerű.

Forrás: HONOR

A Honor 9-el nemcsak elképesztő képeket készíthetünk, hanem a videózás mestereivé is válhatunk. A gyárilag telepített GoPro alkalmazással, a QUIK-kel egyszerűen készíthetünk videós összefoglalókat egy utazásról, nyaralásról például.

A Honor 9 nyolcmagos Kirin 960 processzort kapott. Ez pedig a 4GB RAM és 64 GB ROM tárhellyel, a legfrissebb Android 7.0-val és a legújabb EMUI felhasználói felülettel egészen új szintet képvisel teljesítményben, amely jó hír a mobilos játékok kedvelőinek. A játékok akadozásmentesen, villámgyors töltési idővel futnak a készüléken. Mindezek mellett pedig az ún. Machine Learning, azaz gépi tanulás algoritmussal a készülék képes folyamatosan tanulni és az erőforrásokat a leggyakrabban használt funkciókra, folyamatokra összpontosítani. A gépi tanulásnak köszönhetően a mobil nem lassul be, akár 18 hónapig is megtartja eredeti sebességét.

A Honor 9 fejlesztése kapcsán vizsgálták, hogy melyek azok a funkciók, amelyek igazán fontosak a fiatal korosztály számára és kiderült, hogy a zene és audio hangzás kulcsfontosságú. A Honor 9 hangzása egészen különlegesre sikerült annak a hanghatásnak köszönhetően, melyet a gyártó a Grammy-díjas Rainer Maillard hangmérnök együttműködésével optimalizált.

A készülék már most nagyon sikeres világszerte, a júniusi premier óta több mint 1 millió darabot adtak el globálisan. Nyár végén pedig érkezik a Honor Band 3 okoskarkötő, amely vízálló, így igazán hasznos kiegészítője lehet a Honor 9-nek.

Forrás: HONOR