Gondokat okozhat a Galaxy S23 frissítése

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra
Fotó: blvckmvn_ / Unsplash
Vágólapra másolva!
Többféle panasz is érkezett a Galaxy AI-t elhozott frissítésre.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években a Samsungnak nem csak gyorsan és rendszeresen sikerült szoftverfrissítéseket eljuttatnia a mobiljaira, de az sem volt gyakori, hogy azok gondokat okoztak volna a vevők számára. Most talán egy kicsit túlságosan is kapkodott a vállalat, a múlt héten a Galaxy S23 széria tagjaira kiadott legutóbbi frissítésről többféle panasz is befutott, ez hozta el a Galaxy AI mesterséges intelligenciás funkciókat a termékcsalád tagjaira.

Eddig háromféle nyűgről érkeztek beszámolók: a kijelző felébresztése után néha nem jelenik meg elsőre a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó ikonja és nem működik a szenzor, másoknál 25W helyett csak 15W sebességgel megy a töltés, míg a harmadik panaszt a telefonok feltűnő melegedése jelenti.

A problémák nem kritikusak, csupán a mobilozók bosszantására alkalmasak, ráadásul a vevők kisebb táborait érintik, nem mindenkinél jelentkeznek. Az utóbbi egyben jó hír és rossz hír, a csak néhányaknál jelentkező, rejtélyes bugok feltárása komoly kihívást okozhat a fejlesztők számára.

Hírünk írásáig a Samsung nem reagált a panaszokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!