Évek óta várt funkciókat kapott az Instagram

Vágólapra másolva!
Már elérhetővé is váltak a mobilappjának legújabb verziójában.
Vágólapra másolva!

Más népszerű chatappokban jól bevált funkciókkal futott be az Instagram mobilappjának legújabb frissítése. A talán legfontosabbik a három újítás közül, hogy a fiókbeállítások menüben globálisan kikapcsolhatóvá és bekapcsolhatóvá vált az összes csevegés esetében a nézettségi indikátor használata, így könnyebb elrejteni a tényt, hogy el lettek olvasva a csevegőpartnerek által küldött üzenetek. Az indikátor használata csevegésenként is állítható.

instagram
A problémás üzenetre hosszan rányomva előjövő menüben található a szerkesztési opció, de az elküldés után csak 15 percig áll rendelkezésre
Fotó: Instagram

A kettes számú nagy innováció, hogy végre lehetővé vált az elküldött chatüzenetek utólagos szerkesztése, bár a kellemetlen félreütések vagy meggondolatlan reakciók eltüntetési kísérletére csak 15 percet kapnak a felhasználók. A szerkesztéshez hosszan kell koppintani a problémás üzenetre, a megjelenő környezeti menüben van az átírási opció.

Végül említésre méltó kényelmi fejlesztés, hogy a chateléseket mutató lista tetejére kitűzhetővé vált legfeljebb három beszélgetés, amivel alaposan megkönnyíthető a jövőbeli elérésük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!