Jön a kettéhajtható kijelzős Energizer mobil

Vágólapra másolva!
Csupán 499 euróba kerül majd a váratlanul felbukkant készülék.
Vágólapra másolva!

Nagy figyelmet kapott az elmúlt napokban az Energizer márkájú mobilok mögött álló Avenir Telecom, a francia cég bemutatta a világ első 28 ezer milliamperes akkuval szerelt mobilját. A tervek szerint a Hard Case P28K névre keresztelt mobil októberben kerül majd piacra, a gigantikus akku és a korrekt specifikációk ellenére csak 100 ezer forint könyéki áron.

energizer ultimate u660s
Kettéhajtott állapotban van némi rés az Energizer Ultimate U660s két fedlapja között, nem a legújabb generációs a zsanérdizájn
Fotó: Android Police

Ezzel nem ért véget az Energizer mobilpiaci menetelése, a márka standját az MWC 2024 kiállításon személyesen felkeresettek meghökkenve tapasztalták, hogy egy kettéhajtó érintőkijelzős mobillal is rendelkezik a vállalat. A flipes formatervű Ultimate U660S kipróbálható és működik, a tervek szerint novemberben kerülhet piacra 500 euróért, olyan 200 ezer forintért.

Az Energizer márkanév használata ellenére a mobilba csak 3400 mAh-es akku került, így komolyabb használat mellett gondot jelenthet az egész napos helytállás.

Ettől eltekintve a fenti összegért korrektnek tűnik: Android 14 rendszer, 6,7”-es és 2400×1800 pixeles OLED érintőkijelző, 12 GB memória, 256 GB háttértár, továbbá MediaTek Helio G99 rendszerlapka van a terítéken. Az előlapi kamerája 25 MP-es, a hátlapi fő kamerája 64 MP-es, mellette pedig egy 8 MP-es és ultraszéles képalkotó kapott helyet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!