Fekáliával öntött nyakon utasokat egy vonaton egy youtuber a nézettségért

YaNike
Vágólapra másolva!
Az egyik áldozat és a vasúttársaság feljelentései után letartóztatták.
Vágólapra másolva!

Számos fiatal szeretne gazdag és híres youtuber lenni, azonban tisztességes munkával ott sem terem könnyen a babér. Erre a többség azzal reagál, hogy befejezi a videók készítését, míg mások közel nulla erőfeszítésű polgárpukkasztással próbálnak meg nézettségre szert tenni.

Az utóbbi útra lépett a YaNike néven futó belga youtuber is, a rendőrség megfogalmazása szerint a fiatalember „változatos anyagokat" tartalmazó festékesvödröket borított a vasúton utazók nyakába, a sörtől kezdve a kutyapiszokig mindent összekevert bennük, ami a keze ügyébe akadt. A youtuber több áldozatot is szedett a közelmúltban, végül két feljelentés érkezett ellene, az egyik áldozata mellett az állami vasúttársaság fordult a rendőrséghez. A videót egyelőre még nem törölték le, mi közvetlenül nem mutatjuk meg, de akit érdekel, ide kattintva megnézheti.

A rendőröknek nem volt kihívás azonosítaniuk és január másodikán őrizetbe venniük a fiatalembert, aki minden további nélkül bevallotta, hogy internetes hírnév reményében öntött másokat nyakon, a csínytevésekről készült videókat pedig számos közösségi médiás oldalon megosztotta.

Elérte a célját és híres lett, az ügyész testi sértéssel és garázdasággal vádolta meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!