Így is el lehet pusztítani egy vadiúj okostévét

samsung neo qled tv okostévé
Samsung Neo QLED okostévé
Vágólapra másolva!
Azt hitte a házaspár, hogy kijelzővédő fólia van a QLED paneles készülék elején.
Vágólapra másolva!

Nagyon fájdalmas, de sokak számára hasznos videóval állt elő egy TikTokra videókat készítő nő, a saját példáján keresztül demonstrálta, hogy mi történik a QLED tévé elején lévő polarizációs fólia leszedése esetén.

@kumalashstudio I feel like I can talk about this now since its been a while. WHY was there not a sticker on the front that said this is not a protective plastic. Do not remove #movingtospain#usatospain♬ original sound - KUMA|Life & Lashes in

A nő és a férje egy 2021-es évjáratú Samsung Q68A okostévét vettek újonnan, a kicsomagolását követően pedig olyan érzésük támadt, hogy van az elején egy kijelzővédő fólia, amit le kívántak szedni. A kijelzővédő használata nem hallatlan, ám az eltávolítása során feltűnt, hogy a már leszedett fólia mögötti részen csak fehéren világított a megjelenítő.

Ezen a ponton már késő volt a bánat, a véletlenül eltávolított polarizációs fólia jóvoltából lesz látható a megjelenítő képe.

Kellemes meglepetésre a Samsung hajlandó volt kicserélni a tönkretett televíziót, a nő szerint nem úgy tűnt, mintha újdonság lett volna az ügyfélszolgálatosa számára a leszedett polarizációs fólia miatti panaszkodás. Ezen túlmenően egy műszaki boltban dolgozó kommentelő is azt állítja a videó alatt, hogy jó néhány alkalommal találkozott a problémával, nem is érti, hogy miért ilyen egyszerű a kritikus fontosságú fólia eltávolítása.

A tévéin esetlegesen található kijelzővédő és polarizációs fóliák megkülönböztetéséről a Samsung is készített egy ismeretterjesztő videót, érdemes megtekinteni a fóliahuzigálás megkezdése előtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!