Nagyon jó hírt kaptak az egyik okostévégyártó vásárlói

lg webos okostévé tévézés
Fotó: LG
Vágólapra másolva!
A korábbi kiadású okostévéken is elérhetővé teszi legújabb webOS rendszerét az LG, így azok a hálózatba kapcsolt otthoni eszközök központjaként működhetnek majd.
Vágólapra másolva!

A legújabb frissítés a 2024 elején indított webOS Re:New program keretében érkezik a 2022-es készülékekre, amely érinti az OLED Flex, az OLED Objet Collection Posé, valamint a QNED Mini LED 8K (QNED99/95 sorozat) modelleket, de később több típusra is elérhető lesz világszerte.

A nevesített modelleken kívül számos további okostévé is megkapja a jövőben a frissítést Forrás: LG

A webOS legújabb verziója a korábbinál személyre szabottabb felhasználói élményt kínál az okostévék tulajdonosainak, akik már a kezdőképernyőn az ízlésüknek megfelelő ajánlásokkal találkozhatnak. A kijelzőn látottak emellett nagymértékben testre szabhatók, vagyis a felhasználók maguk is egyszerűen hozzáférhetővé tehetik a kívánt tartalmakat és szolgáltatásokat. Ebben a Quick Card felhasználói felület segít, amely egyebek mellett zene, játék és sport kategóriákba rendezi a kedvenc felületeket.

A tovább optimalizált operációs rendszer fejlett biztonsági technológiával felszerelt, így a felhasználók magas szintű stabilitással, biztonsággal, zökkenőmentesen futó felülettel találkozhatnak a tévéken.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!