Billentyűzetes tok készült az iPhone-okhoz

clicks iphone 14 15 billentyűzet tok
Bluetooth helyett a Lightning vagy az USB-C kaput használ a csatlakozáshoz
Vágólapra másolva!
Bizarrul mutat a készülékeket Blackberry-stílusúvá alakító kiegészítő.
Vágólapra másolva!

Vevői érdeklődés hiányában úgy egy évtizede szinte teljesen kikoptak a piacról a fizikai billentyűzettel szerelt okostelefonok, a többségnek megfelelnek a virtuális gombok is. Ettől függetlenül rendszeresen feltűnnek olyan cégek, amelyek nem kívánják elengedni a koncepciót, most épp az új Clicks nevű startup fog piacra dobni gombokkal szerelt tokot az újabb és drágább iPhone-okhoz.

Bluetooth helyett a Lightning vagy az USB-C kaput használ a csatlakozáshoz Forrás: Clicks

A Clicks tokja egyszerű megoldás, az okostelefon felülről lefelé belekattintható, és máris működik a billentyűzet. Akkut nem tartalmaz a kiegészítő, a klaviatúra és a mobil modelltől függően Lightning vagy USB-C adatporton át csatlakoznak egymáshoz. Vezetékes töltés esetén a tok alján lévő portba dugható be a töltőkábel, nem kell kiszedni a mobilt a tokból.

A termék esztétikája egyéni megítélés kérdése, azonban egyesek számára kellően hasznos lehet, még ha rajongani nem is lesz könnyű a kinézetéért. Három telefonhoz válik elérhető sárga és szürke verziókban, az iPhone 14 Próhoz készült február elején kerül piacra 139 dollárért, március közepén ugyanennyiért az iPhone 15 Próval kompatibilis kiadás is befut, végül az iPhone 15 Pro Maxhoz szánt variáns kora tavasztól lesz kapható 159 dollárért.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!